Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zanica IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Tud mojga so razveselili z novico, da bo mogu cel junij viset po 4 ure na tej famozni delavnci. ko da je nepismen pa ne zna sam prošnje poslat... tale Zavod je kr neki, res. In o kakem dodatku je tukaj govora? Prvič slišimo... tud tm v pogodbi nč ne piše... Nekateri bi to delavnico rabili. Nekateri so končali samo 4 razreda osnovne šole in bi morali sami brez pomoči pisat prošnjo? Seveda, vsaka čast tistim ki to znajo brez pomoči. Samo brezveze da je ta delavnica obvezna, ker očitno ne rabijo vsi tega. Samo, predpostavka je da če si brezposlen,imaš časa, oz. nimaš obveznosti, in bi se moral oglasiti (razen v primeru bolezni). Vem, da nekateri to delavnico rabijo. Moj je pa ne. Narejen ima faks in bodi brez skrbi, da zna napisat prošnjo, pismen je, cv ima spedenan v nulo, doma vsak dan čekira internet in pošilja prošnje... ampak za Zavod to sploh ni pomembno, ali si en nepismen Mujo ali imaš doktorat, moraš it na to sranje pa če imaš kaj od tega, ali pa morda ne. Namesto, da bi imeli prilagojene delavnice glede na to, kaj bi ti dejansko rabilo... ne vem, ne znaš pisat prošnje, te drilajo to, imaš tremo na razgovoru, vadiš to, ne znaš javno nastopat, vadiš to, si mal pozabil tuje jezike, vadiš to... Seveda moj ima gobec pa je siknil svoji referentki tam, da je to sam zguba cajta zanj pa dnarja za Zavod, ker on od tega ne bo odnesel NIČ, pa mu je rekla, da ona to ve, ampak da ne more nič, ker je obvezno. A ko je rekel, da bi pa kako prekvalifikacijo delal, šel na kak tečaj pa to, mu je pa rekla, da on je pa tolk časa hodil v šolo, da bi bilo pa škoda, da bi diplomo kar stran vrgel, da naj kr vztraja pa išče v svoji smeri... pol pa res ne veš, al si norca delajo iz tebe al si res mal trčen v glavo... O, kaj vse še mene čaka...