Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Brisanje "skritih" praznih strani v... 23.11.2010 9:26:52
|
|
|
|
mišk
|
Imam en velik problem. Sem tik pred zagovorom diplomske naloge. Ko sem jo napisala in sem v wordu pogledala predogled tiskanja, je bilo videti vse v redu, nobenih praznih strani ipd. Ko pa sem jo dala tiskat in trdo vezat, pa sta se kar od nekje vmes pojavila dva prazna bela lista, kao "skrita". Potem so ta lista iz že vezane diplome sicer vzeli ven, a sedaj sem spet v zagati. Diplomo sem morala objaviti v digitalni knjižnici v pdf datoteki. In spet sta se pojavila ta dva prazna lista!! Nimam pojma kako ju naj zbrišem, če se ju pa v wordu sploh ne da videt!!! Sicer sem diplomo že poslala v digitalno knjižnico, a še vedno so možni popravki, ker še ni javno objavljena. Kako lahko ta prazna lista zbrišem??!! V wordu ali pdf-ju, ni važno. Res bi rada, da bi blo vse tak ko treba, zato bom zeeelooo hvaležna, če ima kdo kakšen nasvet!
|
|
|
|
RE: Brisanje "skritih" praznih stra... 26.11.2010 10:55:05
|
|
|
|
Zanica
|
A si naredila automatsko kazalo, ali ročno? Presledke med paragrafi si delala z enterom, ali si naredila obliko v Page Layout - spacing - before & after? Ker če si odstavke delala z enteri, potem ne bo štimalo. Ko odpreš file klikneš na znakec ki ti pokaže vse presledke, prelome strani, presledke med vrsticami itn.. Če med odstavki imaš pokazane presledke, potem ti oblika naloge ni v redu.
|
|
|
|
RE: Brisanje "skritih" praznih stra... 26.11.2010 10:59:41
|
|
|
|
mišk
|
Problem je že rešen, vseeno hvala za odgovor! Mi je pomagal en kolega računalničar. Je pa blo neki narobe s prelomi strani, oziroma preseki.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?