Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 2.5.2009 22:37:28
|
|
|
|
barika
|
b) operem in posušim, pa pospravim (nekam daleč stran,da jih do naslednjega kopanja ne vidim, ker so ogromne)
|
|
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 2.5.2009 22:37:43
|
|
|
|
Naja31
|
Odgovor a, odvisno od tega kdaj je načrtovan naslednji obisk bazena. Če je to čez en teden,potem se mi ne zdi tako velik greh če se jih samo posuši.
|
|
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 2.5.2009 22:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Vedno operem (tako kot ostale cunje, ki so bile v stiku z brisačami). Že zaradi vonja po kloru, ki mi ni všeč.
|
|
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 2.5.2009 22:43:54
|
|
|
|
Janeja
|
b) Brisače in pončote od tamalih sem ravno danes oprala - smo tudi mi uživali na čofotanju Se mi zdi, da imajo čist po kloru duh in mi ne diši tega v omaro spravljat. Plaščka sem pa res samo obesila, ampak jih nista mokra oblačila.
|
|
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 2.5.2009 22:44:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Odgovor a, odvisno od tega kdaj je načrtovan naslednji obisk bazena. Če je to čez en teden,potem se mi ne zdi tako velik greh če se jih samo posuši. Nekako tako, ja. Če pa je to enkraten obisk bazena, ki se dolgo ne bo ponovil, pa operem in pospravim v zadnje dele omare.
|
|
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 2.5.2009 22:46:21
|
|
|
|
čebelica01
|
odgovor "b" vonj po kloru mi ne diši. Obvezno pranje !!!!
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 2.5.2009 22:48:05
|
|
|
|
Katjusa
|
A) fuj se mi gabi se naslednjič nebi not brisala B) operem in posušim pa spokam kuj nazaj v potovalko, da so pripravljene za naslednjič, notri so še rokavčk in opankeci za Florjana (šampon in tuš gel) , tak da res imamo skos pripravljeno k se nikol ne ve kdaj se na hitroi odločmo, da spet gremo C) ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 2.5.2009 22:48:47
|
|
|
|
tailor
|
pranje!!!
|
|
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 2.5.2009 22:49:39
|
|
|
|
Splišni
|
No, saj meni se zdaj že sušijo na stojalu. Samo bolj poleti, ko se gre večkrat na bazene, pa res ne vem, kaj naj naredim. Tudi za jutri ne vem, ali bova s tamalim spet šla ali ne. Če bova šla, se bodo komaj posušile do takrat, potem jih bom pa spet prat morala dati. Drugače je pa meni vonj po kloru ful všeč, samo vseeno ne morem dati takih brisač med čiste v omaro, ker čiste pa res niso.
|
|
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 2.5.2009 22:51:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni No, saj meni se zdaj že sušijo na stojalu. Samo bolj poleti, ko se gre večkrat na bazene, pa res ne vem, kaj naj naredim. Tudi za jutri ne vem, ali bova s tamalim spet šla ali ne. Če bova šla, se bodo komaj posušile do takrat, potem jih bom pa spet prat morala dati. Drugače je pa meni vonj po kloru ful všeč, samo vseeno ne morem dati takih brisač med čiste v omaro, ker čiste pa res niso. one tavelike samo posuši (da se mate na kej vležt), pa vzami sveže manjše za brisat s sabo
|
|
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 2.5.2009 23:03:05
|
|
|
|
Gina
|
Jaz zmeraj vse operem. Matr, potem se pa jezim, imamo tolk cot za v stroj vedno... Aja, pa ne nosim zmeraj veliiiiikih brisač (XXL) na bazen, na plažo (te zavzamejo ogromno prostora v pralnem stroju, pa mi gredo na živce)...., ampak so velike (XL) čist ok.
|
|
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 2.5.2009 23:24:47
|
|
|
|
tame
|
Vedno vse operem.
|
|
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 2.5.2009 23:30:01
|
|
|
|
rija
|
vedno operem.
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 3.5.2009 5:11:06
|
|
|
|
amaya
|
operem... nekako mi ne gre imeti istih.... na plaži pa tako...s tistimi, ki se brišem - operem zaradi soli...na tistih, ki pa ležim jih imam še naprej, ker nima smisla, če grem vsak dan.
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 3.5.2009 9:49:37
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Mi vzamemo na bazen brisače s katerimi smo se že tuširali. Po bazenu pa obvezno pranje.
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 3.5.2009 10:35:50
|
|
|
|
Dashenka
|
Sicer gremo na bazen resnično le izjemoma, vendar si ne predstavljam, da brisač doma ne bi oprala. Če pa se le da, si v toplicah brisače kar izposodimo, tudi če imam s seboj za vsak slučaj "domače". Raje plačam tistih nekaj evrov, kot pa da domov vlačim mokre brisače, smrdeče po kloru, s fiksno idejo, da po njih gomazijo gljivice in še marsikaj drugega ....,javascript:void(opener.AddText('[sm\=smiley11.gif]')); self.focus(); Popolnoma drugačen režim pa imamo na morju. Tam se mi mokre brisače, ki od slanosti kar pokonci stojijo, prav nič ne gabijo.
|
|
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 3.5.2009 11:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Z bazena pozimi vedno v pranje. Poleti pa itak ne hodim.
|
|
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 3.5.2009 12:57:43
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Vedno operem.
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 3.5.2009 17:54:08
|
|
|
|
Anonimen
|
a)NE b)DA c)
|
|
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 3.5.2009 18:07:58
|
|
|
|
Felicita
|
če je to enodnevno kopanje se posušijo in grejo v pranje (al pa kar direkt v pralni stroj, če je frej). če sem dalj časa nekje (toplice,...), potem pa pač ko pridem domov... jih pa tut posušim od dneva do dneva. vsekakor jih ne dajem smrdečih po kloru v omaro.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 3.5.2009 18:18:44
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
obvezno v pranje. če bi šla naslednji dan spet pa vzamem nove, oz te k so itak že posušene do naslednjega dne edin tko če smo v toplicah al pa na morju je ena brisača za ene 3 dni dobra...ker pač ni stroja :)
|
|
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 3.5.2009 19:08:53
|
|
|
|
malania
|
a) če je obisk bazena bolj poredkoma - oprati b) če je obisk bazena reden, jih pač posušiš in uporabiš za naslednjič in vsake toliko časa opereš
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 3.5.2009 19:09:25
|
|
|
|
Onasiss
|
Če grem naslednji dan zopet na bazen, jih samo posušim, drugače pa obvezno oprat, posušit in pospravit do naslednjič.
|
|
RE: Brisače z bazena ... kam? 3.5.2009 21:45:44
|
|
|
|
jakaracman
|
Operem in fliknem v sušilca in v omaro.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.