|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bris in PAP test
8.10.2007 19:39:53   
Valentina
Če nisem prav me prestavite user posted image

Kolikor vem, v primeru da imaš dva zaporedna  testa pozitivna si upravičena do naslednjega čez 3 letauser posted image .
Kako pa je, če je bil 1 negativen?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bris in PAP test
8.10.2007 19:58:55   
Valentina
Eh... sem ko dec, ne morem 2 stvari hkrati delat user posted image

Torej, če si imel zadnjega +, predzadnjega pa - , se moraš v roku 1 leta nacrtat opet

(odgovor članu Valentina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2007 21:33:44   
Magi*
če imaš dva zaporedna PAP dobra, ti pripada naslednji šele čez 3 leta. dokler ni tako, ti naj bi pripadal vsaj na 1 leto, če G ne določi drugače.

po mojih izkušnjah je 1x na 3 leta premalo. hodim pogosteje, pa tudi če moram sama plačati.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Valentina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2007 12:38:35   
Taula
Dva zapored morata biti negativna: na 3leta.
Če je en pozitiven, en negativen: na eno leto.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2007 8:45:54   
Valentina
Hvala Magi in Taula user posted image

v bistvu sem imela predzadnjega negativnega, zadnji vzorec pa je bil neustrezen ( ni bilo zadostnega števila celic) tako da sem imela zato na 1 leto. Zdaj se je pa G potrudil in fajn povrtal user posted image
Sva se mal nasmejala na ta račun user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?