Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Brezposelna nosečnica.. 4.2.2008 14:52:13
|
|
|
|
Lunc_a
|
Vse je že napisano.Dobiš starševski cca 175 evrov,koliko dobiš otroškega je odvisno od prihodkov,pav tako če sploh dobiš socialno je odvisno od tvojih in partnerjevih prihodkov
|
|
|
|
RE: Brezposelna nosečnica.. 4.2.2008 14:53:17
|
|
|
|
lindy
|
Po porodu vem, da se dobiva 175 evrov, pred porodom pa ti seštejejo dohodke zadnjih dvanajst mesec in dobiš povprečje, najbolj pa se ti splača, če te nekdo prijavi!
|
|
RE: Brezposelna nosečnica.. 4.2.2008 15:01:13
|
|
|
|
Taula
|
Ne zganjaj panike, če imaš na voljo službo za nedoločena čas. Kam bi se šla prijaviti, če imaš službo še? V najslabšem primeru dobiš 175 evrov (neki se bo dvignilo) Pa odvisno je če si samohranilka....te štorije se najdejo povsod na RR. P.S. Stopnja izobrazbe ne vpliva na višino pomoči.
|
|
RE: Brezposelna nosečnica.. 4.2.2008 19:05:12
|
|
|
|
majči22
|
Če nisi bila nikoli zaposlena oziroma zadnje tri četa če si bila vsaj 12 mesec ti priprada porodniška brez dopusta. Če nisi bila še nikoli zaposlena ti pripada starševski dodatek od dneva rojstva - 365 dni. Če nimaš nobenih prihrankovpremoženja,... in seveda tudi partner lahko zaprosiš za redno denarno pomoč na CSD. Lahko pa tudi za izredno denarno sam tam je treba v roku 15 dni predložit račune o višini prejete pomoči. Redno dobivaš tri mesece lahko podaljšaš, izredna je pa enkratna. Na zavodu za zaposlovanje ti ne pripada nič, če nisi bila še nikoli zaposlena. Če želiš nadomestilo pri zavodu moraš biti zapolena vsaj 12 mesecev.
|
|
|
|
RE: Brezposelna nosečnica.. 4.2.2008 20:27:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Če rodiš npr. letos julija, junija pa ti je eno leto delovne dobe, pol se ti to lahko šteje kot 12 mesecev dela, al se to šteje delovna doba od 1.1. do 31.12 lanskega leta?
|
|
|
|
RE: Brezposelna nosečnica.. 5.2.2008 7:58:04
|
|
|
|
Blejka26
|
če imaš v treh letih 12mesecev delovne dobe ti porodniška pripada okoli 400eurov.pred porodniško pa ne vem,ker jaz nisem mogla na socialno,ker sem sama dala odpoved in ker moj partner dobro zasluži.
|
| Stran: [1] |
Katero ime vam je bolj všeč?tiamiaAljaž (
49%)
Anej (
34%)
Tjan (
16%)
Število vseh glasov: 310Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!