Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Brezposeljnost, vrtec, oddaja vloge?? 9.11.2010 15:51:04
|
|
|
|
benika
|
Kakšen obrazec za vrtec? A za vpis v vrtec? Tu ne rabiš nobenih dohodkov vpisat. Vpisuješ jih v vlogo za znižano plačilo vrtca.
|
|
|
|
RE: Brezposeljnost, vrtec, oddaja vloge?? 9.11.2010 15:54:30
|
|
|
|
katy83
|
Kepica, ne za vpis v vrtec ne rabiš dohodkov pisat. Na vlogi za znižano plačilo vrtca jih pišeš. To pa urejaš na svoji občini, vsaj meni je bilo zadnjič v vrtcu tak rečeno.
|
|
|
|
RE: Brezposeljnost, vrtec, oddaja vloge?? 9.11.2010 15:55:02
|
|
|
|
katy83
|
aja, je že Benika odgovorila.
|
|
|
|
RE: Brezposeljnost, vrtec, oddaja vloge?? 9.11.2010 17:57:12
|
|
|
|
Kepica83
|
Hvala babike! A izpisek iz zemljiške knjige bom tudi mogla dat? Te papire dobim na občini?
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: Brezposeljnost, vrtec, oddaja vloge?? 9.11.2010 19:53:08
|
|
|
|
Kepica83
|
Še nekaj me zanima... Na vlogo za znižanje vrtca je potrebno navesti družinske člane,..... med njimi poiše tudi sledeče: • starši vlagatelja, zakonca ali zunajzakonskega partnerja, ki jih je vlagatelj dolžan preživljati v skladu s predpisi, ki urejajo družinska razmerja. V rubriko »sorodstveno razmerje do vlagatelja« vpišite, v kakšnem sorodstvenem razmerju je družinski član do vlagatelja, na primer: • žena, mož, sin, hči, vnuk, mati, oče. Jaz sem se z preužitno pogodbo zavezala da bom skrbela in preživljala babico, katera mi je v zameno podarila hišo. A se to šteje kot je zgoraj navedeno ali ne?? Upam da se zmajaz javi
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: Brezposeljnost, vrtec, oddaja vloge?? 9.11.2010 23:13:49
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Še nekaj me zanima... Na vlogo za znižanje vrtca je potrebno navesti družinske člane,..... med njimi poiše tudi sledeče: • starši vlagatelja, zakonca ali zunajzakonskega partnerja, ki jih je vlagatelj dolžan preživljati v skladu s predpisi, ki urejajo družinska razmerja. V rubriko »sorodstveno razmerje do vlagatelja« vpišite, v kakšnem sorodstvenem razmerju je družinski član do vlagatelja, na primer: • žena, mož, sin, hči, vnuk, mati, oče. Jaz sem se z preužitno pogodbo zavezala da bom skrbela in preživljala babico, katera mi je v zameno podarila hišo. A se to šteje kot je zgoraj navedeno ali ne?? Upam da se zmajaz javi A je babica tvoj zakonec, zunajzakonski partner, otrok, starš Ni, torej tega ne vpisuješ. Kdaj pa gre tvoje dete v vrtec?
< Sporočilo je popravil benika -- 9.11.2010 23:16:24 >
|
|
|
|
RE: Brezposeljnost, vrtec, oddaja vloge?? 10.11.2010 7:30:25
|
|
|
|
Kepica83
|
Ajajaj sem narobe razumela, sem mislila da naštevano, žena, oče, vnuk opisujejo vlagatelja. V tem primeru bi jaz bila vnukinja. Se opravičujem za pomoto. Marca gre v vrtec.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Zdrava prehrana.
пеперутка16
Se prehranjujete zdravo?