Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Brezplačne reklame na RR?? 23.6.2009 13:06:36
|
|
|
|
puncica
|
kje? opozor moderatorje na privat al pa še bolje administratorje pa bodo takoj ukrepal.
|
|
RE: Brezplačne reklame na RR?? 23.6.2009 16:30:04
|
|
|
|
kajajaka
|
A to na ZS? Meni se nekateri ponujajo za prijatelje, pa še nikoli nisem z njimi govorila, oz. se mi ne zdi znan nick iz debat... Seveda jih ne dodam med prijatelje, ampak a se da to kako preprečit? Prijavit npr. kot nezaželjeno pošto na gmailu?
|
|
|
|
RE: Brezplačne reklame na RR?? 23.6.2009 20:07:39
|
|
|
|
Šarki
|
ne, na gospodinjski nasveti ena ponuja svojga fanta da fajn polaga. če mi nebi šlo to tolk na bi ud jest mojga mal ponudla da fajn polaga ampak neeee, men je zastonj reklama preveč simpl. jest itak zmer rada zakompliciram stvari
|
|
RE: Brezplačne reklame na RR?? 23.6.2009 20:23:35
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi če mi nebi šlo to tolk na bi ud jest mojga mal ponudla da fajn polaga Na ti gre, ker te tvoj ne polaga fajn? Saj bi meni tudi šlo. Pa takšne tožibabe mi tudi gredo..
|
|
RE: Brezplačne reklame na RR?? 23.6.2009 20:45:37
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: tanchi če mi nebi šlo to tolk na bi ud jest mojga mal ponudla da fajn polaga Na ti gre, ker te tvoj ne polaga fajn? Saj bi meni tudi šlo. Pa takšne tožibabe mi tudi gredo..
|
|
RE: Brezplačne reklame na RR?? 23.6.2009 21:40:24
|
|
|
|
tajtaja
|
Če ti gre na kozlanje ob neplačanih reklamah, jih ignoriraj...glej vstran....ali pa svojega. NE TOŽARITE, BABE. Pa kaj, če komu kaj uspe zastonj . Ne bit takoj fouš. Saj pravijo....preveč bab na kupu res ni dobro....hudičev dež zgleda sploh ne bo več nehal....ma kera med vami vsaj kanček občutka krivde???
|
|
RE: Brezplačne reklame na RR?? 23.6.2009 21:46:10
|
|
|
|
Shorty_
|
Moderatorji nismo 24ur na dan prisotni, žal. Če vam pa ni pretežko nas lahko na neplačane reklame obvsetite tudi na ZS in bodo hitreje odpravljene. Hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?