Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Brezplačna kontracepcija 7.12.2007 11:18:16
|
|
|
|
dulcinea
|
No, moje počutje je bilo na splošno slabo, ko sem jih jemala (Yarina). Sem bila cmerava, v glavnem čudna. Kar naj bodo zastonj, jih ne jemljem več, četudi mi plačajo.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Brezplačna kontracepcija 7.12.2007 12:28:06
|
|
|
|
bamby
|
Morda pa na druge ženske bol pozitivno vpliva . Bo treba G predlagat drugo leto .
|
|
|
|
RE: Brezplačna kontracepcija 7.12.2007 14:39:43
|
|
|
|
Felicity
|
A res? To je pa dobra novica!
|
|
|
|
RE: Brezplačna kontracepcija 7.12.2007 14:45:27
|
|
|
|
Petraa
|
eh,jeb...tabletke.sem pozabljiva ,to ni zame. rajši si dajem inekcijo na vsake 3 mesece,in ne rabim razmišljat
|
|
|
|
RE: Brezplačna kontracepcija 8.12.2007 16:37:17
|
|
|
|
frutka_
|
Brazplačna kontracepcija je tudi glavobol!
|
|
|
|
RE: Brezplačna kontracepcija 27.12.2007 12:23:52
|
|
|
|
LoCa
|
jemljem yasminelle in....libido je zginu. brezveze, takoj drugo leto grem po druge tabletke. pa tut noben ni nikjer povedu, da moreš po nov recept, ker če prideš s starim (torej belim) moreš vseeno plačat. čeprav so zastojn . no, zame očitno ne.
|
|
|
|
RE: Brezplačna kontracepcija 27.12.2007 21:56:18
|
|
|
|
karmy
|
jzt prisegam na diane 35 mi je ful sčistlo kožo, zredila sem se pa po lastni krivdi - Mac
|
|
RE: Brezplačna kontracepcija 27.12.2007 22:15:34
|
|
|
|
študentka Mici
|
Karmy koliko časa pa jemlješ Diane 35? jaz sem jih tudi imela in sem bila zadovoljna z njimi, potem pa se je začela pozabljivost in resen pogovor s partnerjem, tako, da sva si izbrala drugo vrsto kontracepcije. Saj naju je bilo obeh strah, ker sva še dosti mlada, da potem, ko bo čas za otroke, le teh ne bo. tako, da, ne vem. Sej ni nikoli prav, kakor koli narediš?!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?