Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: BREZPLAČNI PAKET ZA NOVOROJENČKA 18.6.2007 13:15:34
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
vsekakor ni vredno tega denarja kot imajo tam napisano.
|
|
RE: BREZPLAČNI PAKET ZA NOVOROJENČKA 18.6.2007 13:15:56
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Dobiš te stvari v trgovini bolj poceni.
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 13:30:51
|
|
|
|
puncica
|
Pa daj izpolni pa pošlji, pa če ti sam vzorčke pošljejo je ok a ne, jaz bi že, sam nisem ker nisem vedla.
< Sporočilo je popravil puncica -- 18.6.2007 13:31:24 >
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 13:34:40
|
|
|
|
Maleal
|
Mah to od mame je brezveze,nobenga vzorčka,same reklame o frutkih,nivei,...
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 14:39:06
|
|
|
|
puncica
|
Sej pol pa roma v smeti pa je
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 16:33:08
|
|
|
|
amaya
|
sej lahko tudi samo denra dobiš, a ne?
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 16:45:50
|
|
|
|
zmaj
|
Kako lepo, lahko bi bile vsaj malo hvaležne, da se kaj dobi. Podarjenemu konju se ne gleda v zobe. Take, ki jim še prav ni, ko nekaj dobijo bi jih tolk Mislim ej, to pa je odnos, nikoli vam ni prav. Če nič ne dobite vam ni prav, če kaj dobite vam ni prav, a bote kdaj srečne? S takim pogledom in odnosom nikoli.
< Sporočilo je popravil zmaj -- 18.6.2007 16:50:09 >
|
|
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 17:16:15
|
|
|
|
bodoča
|
Zmaj, ne gre se za to, da bi bil kdo nehvaležen. Finta je samo v tem, da če že podarjajo te pakete, naj bo vsaj roba kvalitetna in zanesljiva (avtosedež), meni je premalo, če mi na CSD-ju rečejo, da je varnost avtosedeža zadovoljiva . Je pa tudi res, da če se namesto za paket, odločiš za denar, lahko dobiš boljšo in kvalitetnejšo robo, ki jo sam kupiš, pa mogoče še celo kakšen pajacek več. Tak, da se drugič zadrži s takšnimi komentarji in se raje prepričaj kako je na stvari. Če pa je tebi vseeno kakšne kvalitete je kaj, samo da je poceni oz. zastonj, pa tudi prav.
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 17:53:01
|
|
|
|
zmaj
|
Sedeži, ki niso bili kvalitetni so bili iz leta 2004, če se nisi prepričala, so zdaj drugačni, boljši. Saj lahko izbiraš med štirimi paketi, ni ti treba paketa z avtosedežem. Se pa odloči za denar, če s paketom nisi zdovoljna, nihče ti ne brani, samo ne vem kaj boš za tak denar boljše dobila.
|
|
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 18:06:55
|
|
|
|
Naty*Taja
|
No, no Zmaj, če vzameš denar imaš vrednostno res več!! Preverjeno! In to, katerikoli paket vzameš! Je pa res, da danes niti klošarji niso z vsem zadovoljni. Kaj češ pač živimo v potrošniški družbi, kjer je vsega na pretek in še več!
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 18:36:41
|
|
|
|
zmaj
|
Če imaš vsega preveč pa ne vem zakaj se obremenjuješ s temi paketi. Ponavadi je pa tako, da se taki najbolj izmišljujejo, ko komaj preživijo čez mesec. Jaz takim, ko jim ni všeč kar dobijo ne bi dal nikoli nič več, če bi napol mrtvi ležali pred mano. Če jim nič ni všeč, zakaj se jim pa potem sploh kaj da-brezveze naj se da tistim, ki z veseljem sprejmejo.
< Sporočilo je popravil zmaj -- 18.6.2007 18:42:00 >
|
|
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 18:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, zmaj, nehaj bruhati ogenj. Globoko zajemi zrak in preštej do 5 pa te bo minilo napadanje. OK? Mater ste eni tečni. Pa saj je mlaj ali polna luna ali kaj za je bilo minilo. Vas zdeluje vročina?
|
|
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 18:48:59
|
|
|
|
zmaj
|
Enostavno ne prenesem ljudi, ki jim še prav ni, če kaj dobijo, zakaj se potem sploh zanimajo za to, če jim nikoli ni ok.
|
|
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 18:52:45
|
|
|
|
Anonimen
|
To se da tudi na lepši način povedati. Poleg tega pa: kaj sploh trošiš energijo na to, da se zgražaš nad drugimi
|
|
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 18:53:52
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz sem vzela denar -> ta denar sem seveda porabila za -> dobila sem jajčko Maxi Cosi (ena izmed najbolje ocenjenih jajčk na testih), čebriček TT 8itak najboljši), brisačko, dekico, 3povijalne plenice, 2paketa tetra plenic (tosama + neke DM), 5 bodyev na prekop v H&M za 10€, ene 4plajške, 2 tetra majčki, 2 hlačke, 1 pajacek, kombinezonček, menda sem potem za ta denar kupila še ribodermin, 1 paket pampers plenic, štumfeke za iz P, 3 Disneyeve tetra plenice z medvedkom PUjem & co, take tini mini čevljčke za pozimi + jogi Sem pač bodye in te zadeve šla kupovat v avstrijo, namesto, da bi pri nas v Arielu dala za en body 1900sit, sem v H&m u dobila za to ceno 2bodya in eno majčko. Pa po brisače in dekice sem šla v Ikeo, babica je šla po kovtrčke in povštre v xxxLutza ... In res so tile paketi precenjeni
|
|
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 18:56:39
|
|
|
|
zmaj
|
Evo, vsaj ena, ki ji je ok, da je vsaj nekaj dobila.
|
|
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 19:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam z Raho.. se da na lepši način povedat. Ob vsej izbiri izdelkov, je vsebina paketov malo za časom. Drugače pa je potem čudnih večina staršev, ki se namesto za paket odločijo in vzamejo denar (59 tisočakov) in si sami izberejo željeno ali pa z istim zneskom obiščejo trgovine z rabljeno opremo in dobijo še več.
|
|
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 19:53:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom tudi denar vzela, ker znam 250 € bolje "obrnit" in dobit več, bolj kvalitetno kot ponujajo paketi. Zmaj - dihaj, dihaj... Podarjeno pa itak ni nič - vse to plačamo mi, ki plačujemo davke take in drugačne.
|
|
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 19:55:28
|
|
|
|
zmaj
|
no ok pa še to vam ni všeč, sej se pač vzame denar, jaz bi ga tudi in kupil kar bi rabil. Ampak pomojem neketerim še to ni dovolj, da denar dobijo.
|
|
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 20:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam se ti pa da, zmajček, ogenj pljuvati, a ne?
|
|
|
|
RE: Brezplačni paket za novorojenčka 18.6.2007 23:23:05
|
|
|
|
zirafa76
|
joj, zmajcek... res si ,,,,,...je fajn, da je moznost paketov, jih pac izberejo tisti, ki jim odgovarja zarada tega ali onega...je denar, ki ga se rajsi vzamejo tisti, ki ga porabijo in obrnejo bolje ter dobis se vec stvari oz, dokupis kar ti manjka... se boljse pa bi bil samo denar, znesek dvojni, kar bi resnicno pomagalo druzinam ali mamicam, da kupijo kvalitetne izdelke in varne za otroke ..pri danasnjem trgu je res mogoce najti marsikaj, kar pa ne pomeni tudi kvalitete, ki pa mislim, da je zelo pomembna za otroka... ce pa se Zmajcek ne strinjas, nikar ne pljuvaj po tem forumu, ker ima vsak svoje mnenje, ki je razlozljivo tudi na prijeten nacin...ubogi tvoj partner forumi so za pomoc, pogovor, izmenjavo mnenj ter izkusenj ne pa za taksnjo napadanje ter pljuvanje po ljudeh...za to obstajajo druge strani....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?