|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brez predigre
17.11.2007 2:52:46   
Anonimen
Ah no,da se še jaz malo izkašljam.
Poročema sva 5 let,drugače je vse ok samo moj dragi me ne zadovolji tko kot bi mi pasalo.
Ko začneva se poljubljava,pol je pa to vse tko na hitro,men tak sex ne odgovarja.
Jaz bi veliko predigre,lizanje ščegetavčka,samozadovoljevanje,stoke leže,vse poze.Njemu je pa glavno,da mu ga fafam,pa na njega pa ihaaa konjiček.
Povedala sm mu,da bi zelo rada vidla da mi jo liže,pa noče in noče v tem slišat.
Sej ko nekaj časa ne sexam me drži ko blesavo,da bi pa vsak dan mi je eno lično brez veze in mi včasih tudi ne pride.
konča on jz pa obvisim na suhem.
Včasih se ama sebe zadovoljujem in sem ful mokra,pri njemu pa,tko tko.
Velikokrat se spomnim enga ljubimca,da ne bo pomote še pred mojim dragim uff kaj mi je delal tudi po 3x mi je pršlo.
Zaradi nezadovoljstva pri mojem mi še ni prišlo na pamet,da bi ga prevarala,želim si le z njim dober sex.
Drugače se imava rada.
Kaj mi svetujeteuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brez predigre
17.11.2007 2:59:29   
Anonimen
ja še to sem pozabila napisat.
V 5 letih mi jo je samo 2x lizal.
Rabim popestritev  v sexu,ker mi je vse enolično,verjetno ste vse enake.
Pač izbrala sm si takega,ki ni očitno tolk nadarjen za sexuser posted image
To se dogaja kake 2 leti.
Zdaj naj bo pa katera tolk prijazna pa mi naj svetuje da si naj kupim psa ****lizca....ah to pa ne pista prosim.
Sem namreč resna ženska,ki ve kaj hoče in kaj ji paše,le moj partner ni te sotre kako svojo ženo zadovoljit,da ne bo drugi dan vreščala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2007 5:54:16   
tanikaa
Ti njemu narediš, kar mu paše, na konuc pa izvisiš? Moj bi bil na suhem ... vsaj pri meni.

Drugače pa ... pogovor, pogovor, pogovor. Vse, kar si napisala tu (no, tisto z bivšim izpusti user posted image ) povej njemu. In ti prevzami igro v svoje roke. Ti ga vodi, ne da ga takoj pripelješ do konca. Začni se igrati sama s sabo pred njim ... v glavnem, vklopi domišljijo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2007 6:29:35   
Anonimen
Zdaj naj bo pa katera tolk prijazna pa mi naj svetuje da si naj kupim psa ****lizca....ah to pa ne pista prosim.

Hvala, da si mi popestrila jutro user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2007 6:59:36   
Anonimen
Tanikaa,mislim,da se je njemu nerodno o tem sproščeno pogovarjat.Hmm ne vem kaj bi mogla res naredit.pa vseeno hvala,da si se potrudila tako zgodaj odpisat.
Al bina,ni zakaj za popestritev jutra,upam,da si se pošteno nasmejala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2007 7:03:26   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tanikaa,mislim,da se je njemu nerodno o tem sproščeno pogovarjat.Hmm ne vem kaj bi mogla res naredit.pa vseeno hvala,da si se potrudila tako zgodaj odpisat.
Al bina,ni zakaj za popestritev jutra,upam,da si se pošteno nasmejala.

Če pa ne morem spatiuser posted image  Valda bo to emšo? user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2007 7:48:07   
Rožica I
Tudi jaz mislim, da je potreben temeljit pogovor, ampak ne v stilu obtoževanja, temveč na prijazen način; v smislu, da ti sex dost pomeni, da je z njim zelo fajn sexat (no, malo moraš bit zvita , ne user posted image ), da pa bi tudi ti rada skoraj vsakič dosegla orgazem, kot on; da vidiš kako on uživa v oralcu in da bi tudi ti to rada; verjamem, da paziš na higieno, probaj še mal bolj, če se da; v glavnem razloži mu, da ti je enako pomembno, kaj bi ti rada in kaj on, in da morata najti kompromis. Ponavadi pa to zgleda takole: včasih sex na brzino, včasih na dolgo (tako kot je treba user posted image ..). Čeprav pa moraš tudi sama kaj napravit zato, recimo če pri meni slučajno ni tekom akcije orgazma, sexa zame še ni konec user posted image .. Ga nekako vzpodbudim, da me obdela kot je treba user posted image ..
Zadovoljena ženska, zadovoljen moški!

ROŽICA

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2007 11:53:36   
daddy
  Uf ..... a ga morda moti okus? Vonj? Morda samo predstava o ..... hm, ima kako fejst negativno izkušnjo od prej? To se dejta mal zmenit med sabo. Če se da, ne v obliki očitkov, ampak kot čist normalen pogovor - rdeča nit pa naj bo vseskozi dejstvo, da ni seksa brez predigre ( tisto je samo praznjenje jajčk, za kar ne bi rabil matrat tebe ) user posted image .
  Go for it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2007 13:54:24   
lelaval
Tanikaa,mislim,da se je njemu nerodno o tem sproščeno pogovarjat.

Pa mu reči, ko sta že začela z akcijo. In novo frizurco spodaj si omisli - moda bo le vpalilo.user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2007 15:00:39   
lea23
pogovor. pa če je sramežljiv ali pa ne sramežljiv, treba se je pogovorit!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.11.2007 16:17:58   
Anonimen
Jaz se ne bi nikoli porocila z nekom, ki me v postelji ne zna zadovoljiti. Zame je vazen cel paket - privlacnost med nama, da mi je simpaticen, da zna z otroci, da me ima rad, da je razgledan, da njegov spodnji ni v velikosti smokija (ja jaz vsaj priznam) in da me zna zadovoljiti...
Tako da ti ne znam pomagat....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.11.2007 20:20:36   
najina pikica*
tut jst ti svetujem pogovor,pogovor,pogovor....lepo v lepem tonu,jasno brez učitkov in dretja,....povej mu kaj bi rada on pa naj tebi pove zakaj ti jo noče lizat,...morda res kot je napisal deddy morda mu ne ugaja vonj,dlake,okus,...user posted image ...nevem pogovori se ....
...drgač pa svaka ti čast,kapo dol pred teboj,da ti je v dveh letih samo enkrat lizal tvojo p.... in ti si se šele zdej oglasila,si pa vstrajna moram rečt....no zaradi tega ti celo tok bol ti želim,da rešiš problem in da te enkrat fajn oblizne tm dol in faj po f....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
18.11.2007 19:41:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.11.2007 22:36:57   
Anonimen

Jaz se ne bi nikoli porocila z nekom, ki me v postelji ne zna zadovoljiti. Zame je vazen cel paket - privlacnost med nama, da mi je simpaticen, da zna z otroci, da me ima rad, da je razgledan, da njegov spodnji ni v velikosti smokija (ja jaz vsaj priznam) in da me zna zadovoljiti...
Tako da ti ne znam pomagat....

Ah ANONIMNA,pa nehaj bit pametna,no!Kje je pa napisala da ni simpatičen,da ne zna z otroci,da je nima rad,da ni razgledan,da njegov spodnji ni večji od smokija...???!!!Ne se delat pametno!Ziher tudi pri vama ni vse tako poštirkano kot pišeš.
Ženska prosi za mnenja in ne kritike nanjo!!!
Sorry, Anonimna št.1,ker nimam pametnega nasveta,je pa res kot so napisali ostali-skušaj se pogovorit z njim.Pogovor tudi nekaj odtehta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.11.2007 22:44:18   
Anonimen
Pogovor s takim nima smisla. Jaz sem se tudi poizkušala, pa ne upa rečti niti k**ac, kaj šele kaj drugega. O svojih spolnih organih obvezno govori v ginekološkem stilu: genitalije, tam spodaj in podobno. Jaz si želim pester sex, on pa sexa izključno v postelji. Joj! Včasih sem še poizkušala kaj, vendar se mi ne da več. Ne vem, kam me bo pripeljala prihodnost z njim, bo že čas pokazal svoje. Zaenkrat samo fantaziram še o kom, možno pa bo, da bo nekoč prišlo do dejanja. Kaj pa vem. Težko je živeti s takim, težko pa tudi kar oditi, ker ima tudi veliko dobrih strani. Je pa moj partner imel zelo težko otroštvo, njegova mama je bila vse prej kot dobra, resnično ga je psihično uničevala in poniževala tako, kot vidimo le v najhujših grozljivkah. Mogoče je to razlog za tako obnašanje v postelji. Včasih sva že poizkusila sexati na tleh, v dnevni sobi naprimer, pa se mu niti dvignil ni, zaradi psihičnih zadržkov.user posted image
Aja, pa nisem avtorica teme, da ne bo pomote. Samo še ena s podobnim problemom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 11:51:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
19.11.2007 16:06:16   
Anonimen
Midva imava tud včasih seks kar tako, brez predigre. Da bi bilo to pa tako vedno, kot ti pišeš, oz. da samo ti njega zadovoljiš na začetku, to pa ne prenesem.

Pogovorita se. Tisto o psu pa nebi komentirala.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
19.11.2007 19:48:37   
Anonimen
Se bom še jaz oglasila. Anonimno user posted image
Jaz sem imela tak problem z (na srečo) bivšim. Skupaj sva bila 5 let in v tem času mi jo je mogoče ene 4x polizal. Drugače je bil zelo za seks na vseh možnih krajih in položajih, ampak predigre pri njem nisem videla. Malo lubčkanja, včasih še to ne, pa mi je že rinil glavno proti svojemu mednožju. Od tega je ratal itak tok zrajcan, da je hotel samo še notr ga vtaknit. Če sem potožila, da mi manjka zrajcanost, ni vedel, kaj bi počel, ker lizal pa on ne bi, zadnje na svetu, naj bi bila moja groznega ogabnega okusa in vonja in ne vem kaj še vse (pa ni, ker je moj zdajšnji to preveril in ovrgel teorijo user posted image ). Ni lahko seksat na suho, se pa navadiš. Sem pa imela pogosto vnetja - ne vem, možno da zaradi tega. Da sploh ne bi o tem, kako je utrujal na vse načine, da hoče analno, in ko sva se spravila, mi ga je tako noter zrinil, da mi je malo kri tekla, bolelo me je tako, da sem jokala od bolečine ko dež, on pa še nehat ni hotel user posted image U glavnem kar se tega tiče poden od podna. Ampak bila sem mlada in neumna (ko sva začela sem bila stara 17) in sem se pustila. Z leti me je pa srečala pamet in sem ga zamenjala za boljši model user posted image

Tako, da iz mojih izkušenj, se pri tem ne da narediti nič. Eni imajo pač glede tega predsodke in jim ni dobro. Žal.

Poznam pa tudi obratne primere - od kolega punca se ga oralno loti samo skozi kondom - dureksov s sadnim okusom user posted image user posted image user posted image Svašta! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
19.11.2007 19:56:14   
cindy
Ne verjamem da je tvoj partner sramezljiv in tezko govori o seksu ce ti ga porine v usta. Za bozic mu nabavi knjigo kamasutra in skupaj odkrivata druge polozaje.Mogoce bo kaj pametnega prebral in bo prisel do spoznanja da pri seksu ne sme biti egoist. Ti meni in jaz tebi pa bo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.11.2007 22:06:37   
Anonimen

Da sploh ne bi o tem, kako je utrujal na vse načine, da hoče analno, in ko sva se spravila, mi ga je tako noter zrinil, da mi je malo kri tekla, bolelo me je tako, da sem jokala od bolečine ko dež, on pa še nehat ni hotel user posted image

V takem primeru bi mu zarila z isto silo štil od metle v njegovo odprtino.
Kako lahko tako nekdo muči in uživa v tem?????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
19.11.2007 23:02:58   
daddy

Poznam pa tudi obratne primere - od kolega punca se ga oralno loti samo skozi kondom - dureksov s sadnim okusom user posted image user posted image user posted image Svašta! user posted image

Za tak primer bi pa mogoče pomagal lubrikant s sadnim okusom user posted image user posted image  Hja, nikol ni za obupat  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.11.2007 23:04:25   
Anonimen

Kolegica jezik uporablja na napačnem mestu user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
23.11.2007 23:08:01   
Peli
Jest bi za začetek, če pogovor pač ne gre, poskusla njega pr mir pustit, ma se ga tud dotaknila neb tam spodej, potem pa bi mu mogoče kej na misel pršlo.

user posted image user posted image user posted image

Poznam pa tudi obratne primere - od kolega punca se ga oralno loti samo skozi kondom - dureksov s sadnim okusom Svašta!

Pa še rokavice gor, a kako? user posted image
A mora kondom poj še okus po tistem sadju k ga ma najrajš imet user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?