Gina
|
Moški mislijo, da ti morajo dati rešitev. Tvoj rešitve ne zna najti, zato je edina rešitev, ki jo vidi, da odpovej. NJemu se zdi ok, ker moški se tolk ne sekirajo, če ni vse čist tako, kot si je šef zamislil, so precej bolj ego. No, in ker so bolj ego, jih tudi tolk ne sekira, kako se me sekiramo in delamo v službi, ker itak vedo, da bomo vse poštimale tako, da bo na koncu vse v redu in prav, pa še doma bo vse zrihtano. Vmes slišijo malo jamranja, ki jim gre čez eno uho not, čez drugo ven, ob čemer se zavedajo, da je vse skup samo bla bla, da jih imamo itak rade in da bo vse še naprej laufalo, kakor laufa. Evo, moški zorni kot zdaj vidiš. A se je smiselno še dodatno sekirati zaradi nečustvenega deca, ki nima pojma, kolk se ti sekiraš? A se je smiselno še dodatno kaznovat? Ti moraš njemu drugače reči, reči crknjena sem, rabim masažo in mu prinesi kremo, al pa reči ful bi rabila mal crkljanja, objemi me, povej mi, da bo še vse dobro. Al mu pa reči, potrebovala bi čaj in med, pa odklopit moram moje grozne misli, ker res ne maram bit tečna, pa sem, prosim pripravi ta pa ta film, da ga bova gledala, al pa natoči mi banjo, pa tolk sem lačna, a mi prosim narediš nekaj za jest dobrega...Evo, vidiš, to p a razumejo deci. Pa to tudi znajo naredit, pa se potem počutijo koristni. Službe reševat pa večinoma ne znajo, sploh ne štekajo, res ne. Pa res se nehaj sekirat zaradi projekta. Ne bo konec sveta, četudi ne narediš vsega in takoj. Boš pa s kakšnim dnem zamude. Sprejmi v svoji glavi to možnost, pa boš prec boljše volje, šefi ne bodo umrli zato, svet tudi ne. Če bo pa narejeno on time, pa še tolk boljše. Drži se, boš videla, da bo vse ratalo.
|