Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Brez mesa in ml izdelkov na HR 5.6.2008 15:57:10
|
|
|
|
fricka
|
Pa saj nekaj morajo pa tudi oni zaslužiti,ne?
|
|
|
|
RE: Brez mesa in ml izdelkov na HR 5.6.2008 15:57:58
|
|
|
|
felicia
|
sem čisto za to ker nekateri dejansko s sabo vlečejo cel hladilnik od šivanke do krompirja!
|
|
|
|
RE: Brez mesa in ml izdelkov na HR 5.6.2008 16:07:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Tudi oni morejo nekaj zaslužiti.Me ne moti,da se ne bo smelo sabo voziti itak grema v hotel. LP Mojca
|
|
RE: Brez mesa in ml izdelkov na HR 5.6.2008 16:29:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Naj še pokementiram, Mi nismo nikoli nosili mesa in mlečnih izdelkov. Mogoče kakšno zelenjavo za par dni iz domačega vrta. Kjerkoli smo bili na Hrvaškem lahko trdim, da smo kupili sveže , kvalitetno, sveže in cenovno v redu meso. Sploh na Cresu so mi ostali čevapčiči v spominu iz Martinščice. Sem se pa nekaterim čudila npr; da so s seboj nosili vse, od a so ž.Lp
|
|
|
|
RE: Brez mesa in ml izdelkov na HR 5.6.2008 16:30:19
|
|
|
|
nbiba
|
Mene to tudi nič ne moti, gremo v hotel. Pa z felicia se poplnoma strinjam kar je napisala.
|
|
|
|
RE: Brez mesa in ml izdelkov na HR 5.6.2008 16:35:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa to zelo moti, ker imam pac predsodek zarad mesa (tudi pri nas ne jem vsakega, samo dolocene). Mlecni izdelki, ok, fajn, saj imajo dobre, samo ce so ti njihovi izdelki se za Hrvate predragi, potem naj raje malo pomislijo. Ja, turizem je res paradni konj njihovega gospodarstva, ampak samo z lepo naravo in morjem ne bodo dalec prisli - ker za isti denar dobis npr. v Španiji in Grčiji veliko vec.
|
|
|
|
RE: Brez mesa in ml izdelkov na HR 5.6.2008 16:55:28
|
|
|
|
lex
|
za domačo salamo sem se pripravljena sfajtat, ampak jih do septembra ne bo več na zalogi , mleko bo pa v joškah, teh pa ne morem doma pustit . Midva samo vodo in prvo pomoč zraven peljema (beri wisky in kilo kruha in 1 pašteto, da otroci niso lačni ko se zbudijo neznano kje). Meni nikoli ni bilo jasno zakaj sta moja dva vedno pol svinje zraven peljala, dokler ni lepo mami 1x vsega doma pozabila. Sta ugotovila, da se ne splača, pa mislim, da smo bili še v jugi.
|
|
RE: Brez mesa in ml izdelkov na HR 5.6.2008 17:50:58
|
|
|
|
Naja31
|
Sem ravno prebrala, da za državljane EU to ne bo veljalo.
|
|
|
|
RE: Brez mesa in ml izdelkov na HR 5.6.2008 18:32:36
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Mi smo tut običajno vzeli svojo hrano dol. Men se zdi, da je dol na Hrvaški vse dražje.
|
|
RE: Brez mesa in ml izdelkov na HR 5.6.2008 19:02:01
|
|
|
|
Spark
|
Jaz ponavadi odnesem s seboj vodo, ker je tam pijača blazno draga. Pa odnesem še kako paštetko, drugega pa ne.
|
|
|
|
RE: Brez mesa in ml izdelkov na HR 5.6.2008 21:07:37
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Sem ravno prebrala, da za državljane EU to ne bo veljalo. Ja, so se Čehi pa Slovaki pritožili.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Brez mesa in ml izdelkov na HR 5.6.2008 21:19:24
|
|
|
|
Dashenka
|
Me popolnoma nič ne gane. Sire in jogurte imajo itak 1000x boljše, kot so jih spospobne sproducirat naše mlekarne, Gavrilovič pašteta je itak že 40 let zakon, da pa bi sveže meso in mleko vlačila na dopust- kamorkoli že, pa mi ni še nikoli padlo na pamet.
|
|
|
|
RE: Brez mesa in ml izdelkov na HR 5.6.2008 21:22:38
|
|
|
|
bumerang
|
Čehi in Slovaki, ja. Ne Slovenci. Čehi in Slovaki so stornirali rezervacije, vmešal se je minister za kmetijstvo in turistične agencije pa še kdo. Naredili halo tako kot je tudi prav. Slovenci pa prej tedne in tedne samo kimali. Politikov nikjer. Jaz predlagam, da za Slovence omenjena zakona (tale + zakon o prehodu meje za mladoletne osebe) kar veljata še naprej. Ker si drugega itak kot narod ne zaslužimo!
|
|
RE: Brez mesa in ml izdelkov na HR 5.6.2008 21:55:44
|
|
|
|
tajtaja
|
Meni je bilo vedno butasto kar koli vozit s sabo, saj moram tukaj itak tudi vse kupit. Pa dostikrat tudi ne veš točno od kje kaj pride. Čisto možno da iz istega hleva govedo najdeš na Cro in v Slo.
|
|
RE: Brez mesa in ml izdelkov na HR 5.6.2008 21:58:20
|
|
|
|
lelaval
|
Mi nesemo s sabo kavo (da si najprej skuhava kavo, ko pridemo na morje ), liter mleka + kosmiče + čokolešnik - da imajo otroci za jest, pa nekaj brezalkoholne pijače - ta je na Hrvaškem dražja, kot pri nas - nazadnje pa še to kupujemo, ker prehitro vse spijemo . Meso dobiš sveže, pivo tudi Laško, vino - domače, tako, da ni problema.
|
|
RE: Brez mesa in ml izdelkov na HR 5.6.2008 22:02:34
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Čehi in Slovaki, ja. Ne Slovenci. Čehi in Slovaki so stornirali rezervacije, vmešal se je minister za kmetijstvo in turistične agencije pa še kdo. Naredili halo tako kot je tudi prav. Slovenci pa prej tedne in tedne samo kimali. Politikov nikjer. Jaz predlagam, da za Slovence omenjena zakona (tale + zakon o prehodu meje za mladoletne osebe) kar veljata še naprej. Ker si drugega itak kot narod ne zaslužimo!
|
|
|
|
RE: Brez mesa in ml izdelkov na HR 5.6.2008 22:07:19
|
|
|
|
Marogica
|
Mi smo tudi "Čehi" in peljemo dol vse. Zakaj, ker se tako ali tako pelje, kot vse ostalo, hladilnika imamo dva, pa zmrzovalnik tudi. Avta pa na morju ne premaknemo, če ni treba. Da pa bi vsak dan kot osla iz trgovine nosila...neeeee. Samo kruh in zelenjavo.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?