|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brez menstruacije
6.5.2008 14:50:07   
estera nina
Pozdravljeni,

moje ime je Estera in imam eno vprasanje, ki me muci ze lep cas.
Namrec sem lani septembra nehala jemati kontracepcijske tablete in sem potem imela naslednje tri mesece menstruacijo samo po eden dan. nato pa jo do marca nisem imela. kar sem sla k svoji ginekologinji, ki mi je rekla da so jajceca v jajcniku samo sprostijo se ne, zaradi tega mi je predpisala tablete, ki so mi sprostile jajceca in sem imela menstruacijo 5 dni. sedaj je od tega dva meseca in spet nisem imela menstruacije. ginekologinja mi je spet napisala tiste tablete in je rekla da pac bom morala tako delati da dobim menstruacijo.
Mene pa zanima kako dolgo bom morala jemati te tablete preden bom dobila nazaj normalni cikel?
in ce lahka zanosim sedaj ko nimam  menstruacije?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brez menstruacije
6.5.2008 15:24:31   
kristinaj
zakaj pa g tega nisi vprašala? lahko bi ti g svetovala kako in kaj v takem primeru......

če se jajčece ne sprosti je najbrž tudi oploditev nemogoča. poskusi par mesecev jemat tablete, da se ti ciklus uredi in potem boš videla kako naprej....

(odgovor članu estera nina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2008 15:42:16   
kajajaka
še najbolj bo res, da se pogovoriš z G, ali pa jo zamenjaš, če ti ne zna po domače razložoi.

Sicer je pa menstruacija čiščenje maternice, ki ni dočakala oplojenega jajčeca v tem ciklusu in ne vem koliko ima povezave z jajčecom samim - znanka ne more zanositi, ker skorajda nima jajčec, vseeno pa ima normalne menstruacije...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2008 15:51:26   
estera nina
sem vprašala G. ampak je zelo smotana in mi ni znala odgovorit.
bojim se da ne bom morala zanositi ker sem tudi enkrat že imela spontani splav. ampak tedi sem zanosila pa še kontracepcijske tablete sem jemala.

ni mi jasno zakaj me sedaj to matra ko me nikoli prej ni!
zmeraj sem imela menstro po 7-9 dni močno, sedaj pa nič
user posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2008 17:48:18   
tejči77
Pozdravljena,
sem imela enak problem - jaz krivdo pripisujem kontracepcijskim tabletkam. Po porenehanju namreč nisem in nisem dobila m. Prenehala sem zato ker sem hotela zanositi. Ne zamerit, ampak tale tvoja g, ni veliko vredna. Zamenjaj. Jaz sem se s svojo g pogovorila, povedala da želim zanositi, takoj mi je dala klomifen in tudi zanosila sem takoj, tri mesece po porenehanju KT in brez svoje menstruacije. Le pogumno, vse se reši.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu estera nina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

način poroda
bellamia

kako ste rodile svoje otroke?

naravno, brez protibolečinskih sredstev (76%)

s carskim rezom (18%)

z ultivo (6%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!