Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Brez kopalnice v mansardi 30.5.2008 10:01:21
|
|
|
|
snorlax
|
Preživet ja, samo je pa skrajno neudobno. A se ne da iz ene sobe naredit kopalnice? Jaz ponoči večkrat grem lulat, ali pa malega včasih pritisne... Si ne predstavljam gor in dol po stopnicah. Ne vem, mi smo štirje in je tudi zjutraj gužva, ko se spravljamo od doma in 2 kopalnici prideta še kako prav. Na tvojem mestu bi eno sobo preuredila v kopalnico. Ali pa vsaj WC.
|
|
RE: Brez kopalnice v mansardi 30.5.2008 10:14:28
|
|
|
|
COCKTA
|
Se strinjam z snorlax. Saj lahko preureditev sobe v kopalnico, načrtujete tudi za kdaj pozneje.
|
|
|
|
RE: Brez kopalnice v mansardi 30.5.2008 11:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je soba malo večja se jo definitivno da pregradit in imaš tam manjši WC. Samo za WC res ne rabiš veliko prostora. Midva imava manjšo kopalnico veliko 2x2,2 m, pa je notri umivalnik, WC in tuš in sedaj ugotavljam, da bi lahko bila tudi manjša.
|
|
|
|
RE: Brez kopalnice v mansardi 1.6.2008 23:40:50
|
|
|
|
saving
|
Ni enostavno naredit v etaži kopalnico, če prej ni bila predvidena. To pomeni, da ni vertikalne cevi za kanalizacijo, ni vode, ni hidroizolacije, ni oddušnika na streho (ne pozabit na to, bosta preklinjala kot hudič), ni spuščenega tlaka... V glavnem, računajta, da je to velik strošek, ki vključuje kar nekaj del tudi navzgor (streha) in spodaj (vsaj razbito stranišče/kopalnica).
|
|
|
|
RE: Brez kopalnice v mansardi 2.6.2008 10:20:47
|
|
|
|
honey
|
Mi imamo v mansardi kar 2 kopalnici - eno za otroke, druga je najina. Ne predstavljam pa si, da ne bi imela niti wc-ja v mansardi. Glede na to, da ponoči večkrat vstanem in grem na wc (pa mož tudi in tamal bo tudi sigurno hodil, ko bo brez plenic), bi bilo to skrajno neudobno. Je pa res, da te "tipske" hiške nima skoraj nobena predvidene kopalnice ali wc-ja v mansardi.
|
|
|
|
RE: Brez kopalnice v mansardi 2.6.2008 13:35:28
|
|
|
|
Nika v službi
|
No go, kopalnica mora bit.
|
|
|
|
RE: Brez kopalnice v mansardi 2.6.2008 15:40:50
|
|
|
|
Drnula
|
Po moje ena kopalnica popolnoma zadostuje. čk
|
|
|
|
RE: Brez kopalnice v mansardi 2.6.2008 17:34:30
|
|
|
|
Dadi
|
Mi imamo v mansardi kopalnico a nimamo stranišča....in je kar tečno. Sploh zaradi otrok. Je pa hiša stara tko da ni blo možno naredit še wc-ja gor. Še kopalnice ni bilo.
|
|
RE: Brez kopalnice v mansardi 2.6.2008 20:40:46
|
|
|
|
tinkamiška
|
Midva sva se tudi zaljubila v tako hiško in jo tudi kupila. Bi bilo boljše, če bi bila v mansardi tudi kopalnica, ampak je pač ni in smo se navadili. Če bo enkart več denarja in če nam bo šlo to, da ni kopalnice na živce, bomo pa kej prebekslali in jo nardili, kej dozidali,... Tinka
|
|
RE: Brez kopalnice v mansardi 9.6.2008 21:51:29
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jaz mislim, da če vama je hiška všeč in če je cena primerna, bo tudi brez kopalnice šlo a ne ...midva sva že 3,5 leta v garsonjerci ki ima 16 kv. pa kr gre pa bo še en čas moglo it ...človek pač ne more imet vsega naenkrat ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?