ronja
|
Jaz ima ko se začnejo temerature dvigovat nad petnajst, vedno več energije. Ko pride do trideset pa zares zaživim user posted image . Jaz sem ista, nekateri smo za vroče, kaj češ . Sem pa trenutno bolna (se vidi po tem, da spet več visim na rr ), tako da ne morem rečt, da ravno prekipevam od energije - ampak glede na situacijo, je super . Sicer navadno nimam teh problemov, ampak mi pa pomagata dve skrajnosti, ena je, kot so že napisale: - šport (brez tega sem mrzla), - vitamini (brez teh zadnje čase kar zbolim, verjetno pač povečane potrebe, nimaš kaj), - kar se hrane tiče, nama je itak všeč zelenjava in sadje, tak da tu ni problemov, jeva vedno tako Druga skrajnost je cartanje - v vseh pogledih: - nežnosti z lubijem - čokoladen sladoled ali kak drugi primerno kaloričen junk food ob najljubši nanizanki ob 12h ponoči, ko jo mava končno čas pogledat - hobiji - res da sem zato dostikrat neprespana, ker pač ponoči delam to, kar si želim, pa čez dan ne morem, ampak imaš pa tisti dober občutek, da si nekaj ustvarila... in to je fajn, da energijo, čeprav s podočnjaki marelina, otroci so veliko bolj pridni, če se jim kaj dogaja: pojdite v zoo, v kak muzej, na sprehod, na igrišče... Res se je treba spokat, ampak ko pa si tam, je pa lažje... Pa včasih si zavestno vzemi na izi - reči si, danes pa nič ne delam, pa magari če mali težijo zraven, ni nič skuhano in je sploh štala v bajti. Pomaga .
|