Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Brezžična tipkovnica + miška - pomoč 21.11.2007 21:29:42
|
|
|
|
TejkaPK
|
Bom kar copy/paste iz drugega foruma.. OK, res, da sem blond sam vseeno. Kupila sem Medion-ov komplet brezžične miške in tipkovnice (priklop SP2)(modela ne vem, ker sem kuplia rabljeno; no, rabljeno ni bilo sam original embalaže ni, pa morebitnega cdja z driverji tudi ne). Skratka... prinesem domov priklopim in deluje brez problema samo miška, tipkovnica se pa ne odziva. Sem prebrala neke stare teme iz tega foruma, da bi mogla naenkrat stisnit gumb na reciverju, miški in tipkovnici. Do tu vse ok. Samo kateri gumb na tipkovnici. Sem jo okoli in okoli obrnila pa nikjer ni nič kaj takega posebnega (razen vseh gumbov na tipkovnici - tiskih klasičnih. Kaj moram naredit, da bo delalo oboje hkrati??? Aja, pa če je priklopljena ssamo miška na reciverju gori zelena lučka, če pa še tipkovnico priklopim pol pa rumena gori. Če ima mogoče to kakšen pomen. Hvala
< Sporočilo je popravil ales25 -- 30.11.2007 0:09:16 >
|
|
|
|
RE: BREZŽIČNA TIPKOVNICA+MIŠKA...POMOČ 21.11.2007 21:39:29
|
|
|
|
baguSka
|
Aja, pa če je priklopljena ssamo miška na reciverju gori zelena lučka, če pa še tipkovnico priklopim pol pa rumena gori. Če ima mogoče to kakšen pomen. Seveda. Zelena pomeni da je vse ok, ce pa se prizge se rumena, pa pomeni, da je prislo do napake.. Pri meni so se prizgale vse rumene, ker mam na PC prklopljene dve tipkovnice in sem na eni ponesrecn prtisnla eno tipko in nisem opazla.. Itak da se je PC-ju zmesal.. Ocitno tud tvojmu neki ni cist jasn..
< Sporočilo je popravil ales25 -- 30.11.2007 0:09:35 >
|
|
|
|
RE: BREZŽIČNA TIPKOVNICA+MIŠKA...POMOČ 21.11.2007 21:40:17
|
|
|
|
baguSka
|
Kaj moram naredit, da bo delalo oboje hkrati??? A pa si oboje prklopla in resitirala pc?
|
|
|
|
RE: BREZŽIČNA TIPKOVNICA+MIŠKA...POMOČ 21.11.2007 22:02:46
|
|
|
|
TejkaPK
|
Ja, sem že dvakrat dala ponavni zagon, pa je čisto isto. Zdaj mam pa staro tipkovnico priklopljeno pa novo miško :(( Že cel večer me nervira. Niti po etrgovinah nisem našla takega modela, da bi vsaj vidla če mi driverji manjkajo ali je kaj drugega. Skratka, na tipkovnici ni nikjer videti da bi kaka lučka gorela (niti jih ni), označeno je samo za baterijo ko je prazna najbrž gori rdeče, drugega pa nič ni. Vse živce mi bo to požrlo!!! LP
|
|
|
|
RE: BREZŽIČNA TIPKOVNICA+MIŠKA...POMOČ 21.11.2007 22:07:17
|
|
|
|
baguSka
|
sori tkole ti ne znam nic pametnega povedat.. samo to vem, da nebi nikol mela miske in tipkovnice brez zice..
|
|
|
|
RE: BREZŽIČNA TIPKOVNICA+MIŠKA...POMOČ 21.11.2007 22:25:07
|
|
|
|
TejkaPK
|
Zakaj ne? Jaz razen tega da rabim po 2 bateriji za miško in tipkovnico ne vidim slabih strani. Mogoče se pa motim. No, ja,,, slaba stran je tudi to da je ne znam usposobit. LP
|
|
|
|
RE: BREZŽIČNA TIPKOVNICA+MIŠKA...POMOČ 22.11.2007 14:46:29
|
|
|
|
totimato
|
Pri vseh brezžičnih je tako: Pritisneš gumb na sprejemniku. Obrneš tipkovnico in na spodnji strani tipkovnice pritisneš gumb "connect" ali z znakom za brezžično. Če ni gumba, obstaja možnost da je mala luknjica, v katero vtakneš kuli in na tak način pritisneš gumb. Lahko pa slikaš spodnji del tipkovnice, nam bo lažje svetovati. lp
|
|
|
|
RE: BREZŽIČNA TIPKOVNICA+MIŠKA...POMOČ 22.11.2007 17:01:49
|
|
|
|
TejkaPK
|
Gumbka ni. Tudi kaj takega kamor bi lahko svinčnik stisnila ni. Bom pa slikala spodnjo stran tipkovnice in pripnem sliko. Joj, upam, da se bo tole usposobilo. LP
|
|
|
|
RE: BREZŽIČNA TIPKOVNICA+MIŠKA...POMOČ 25.11.2007 10:46:54
|
|
|
|
*BeiiBii*
|
jest sm mela nekaj časa tole use brezžično za popi**** res 1x tipkovnica dela pa miška ne drugič obratno pol oboje dela pol oboje crkne res zdej mam pa na žico in mi dela čist normalno drgač je pa res un gumb konekt morš ga met razm če nisi kupila kšno'škart' robo
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.