|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Breast success
5.5.2007 18:59:54   
Anonimen
A je že kdo slišal za to? To naj bi bile neke kapsule, ki se jedo 3x na dan in s tem se ti povečajo prsi...je iz naravnih sestavin in v dveh mesecih, naj bi se obseg povečal za 1-2 številki...če je kdo kaj slišal o tem, bi prosila za informacije, ker je kolegica malo v dvomih, če to res deluje, bi pa rada poskusila...

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Breast success
5.5.2007 19:03:41   
rija
larifari za naivne babe....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2007 19:07:23   
Anonimen
http://www.oprsje.com/

Tole je gledala...

LP

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2007 19:08:43   
rija
edino kar ti poveča joške, so hormoni ali kakšen Glumičić....dvomim pa, da so hormonske tablete legalno v prosti prodaji user posted image

btw: strani mi pa ne odpreuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2007 19:12:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oprosti ampak.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

svizec pa to......sej veš neuser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2007 19:23:36   
Anonimen
Jaz ne nasedam takim reklamam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.5.2007 19:25:31   
Strawberrie Cherrie
Takle je pomojem Saška Lendero jedla, pa mal masaže pa je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.5.2007 20:23:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

ker je kolegica malo v dvomih, če to res deluje

Zakaj le? user posted image  Ziher nuca, isto kot Lendero masaža.

< Sporočilo je popravil hothien -- 5.5.2007 20:35:24 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.5.2007 20:53:09   
eya
Ne verjamem, da deluje.

Če pa bo delovalo, pa sporočiuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.5.2007 21:30:21   
Anonimen
Ja, seveda.....pojutrišnjem user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.5.2007 22:31:31   
Maleal
Probaj pa poročaj.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.5.2007 23:41:32   
* Mateja *
Ma če je zeliščno verjetno škodit ne sme, lahko da pa res nuca, je pa kar drago če ne bo nič pomagalo!

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.5.2007 8:05:39   
paris
Če bi bilo to res, bi imele vse ženske joške do Koroške! user posted image user posted image user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.5.2007 8:14:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: paris

Če bi bilo to res, bi imele vse ženske joške do Koroške! user posted image user posted image user posted image

To tudi jaz mislim...ma zdaj jo je pičlo (tip jo je pustil) in se je tetovirala, hoče imeti večje joške (res ima majhne, ampak s tem ga ne bo dobila nazaj)...

Jaz bi imela pa manjše, ker mi jih je škrat kar malo podaljšal v teh 7. mesecih dojenja...user posted image

Mogoče pomaga...itak se je odločila, da jih bo kupila...vam sporočim, če se ji bodo povečale...

LP

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.5.2007 8:32:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

To naj bi bile neke kapsule, ki se jedo 3x na dan in s tem se ti povečajo prsi...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
6.5.2007 8:32:26   
facka
Za te tablete sem jst enkrat klicala dobavitelja po telefonu in jih vprašala, če dobiš kupnino vrnjeno v primeru, da ne pomagajo? Pa mi ni glih jasno odgovorila, mislim, pa da ne vračajo. Zato sem ratala skeptična. Ker mislim, da je ena kura takrat prišla bivših 40.000 SIT, to pa ni malo dnarja. Barby, sporoči, če bo kaj uspeha

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.5.2007 1:24:21   
Annny
Po sestavinah sodeč ima premalo aktivnih učinkovin (rastlinskih hormonov), da bi bil kakšen efekt, pa tudi če bi bil, bi se prsi slej ko prej povrnile v prvotno obliko (bi samo malo otekle, kot zaradi spremembe ravni hormonov tudi recimo telo pred menstruacijo ipd.)
Če pa bi bila vsebnost rastlinskih hormonov višja, bi ženska, ki bi to jemala, po vsej verjetnosti trpela hude migrene, po nekajmesečni uporabi pa bi se pojavilo morje popokanih kapilar (stegna, prsi, hrbet), kasneje morda krčne žile, možnost rakavih obolenj.
Takšen je riziko, če se igraš s kvazi hormoni.

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.5.2007 1:28:08   
Annny
Še to: 'rastlinski hormoni/estrogeni' povzročajo zastajanje vode v telesu in s tem posledično hitro kopičenje celulita oz. sala.
KUL !!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.5.2007 13:04:46   
Taula
Na drugih forumih sem brala o teh tabletah in razen tega da so vrgle punce keš stran, žal ni bilo učinka. Če bi pomagale bi bili kirurgi brez dela in če bi pomagala bi jih jaz že mela.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.5.2007 18:24:44   
Anonimen
To pa naj ona sama presodi...jaz sem ji povedala, da se mi zdi, da to ni to, ampak ona trmoglavi...saj bo sama videla, kaj bo...učimo se na svojih napakah...vam pa sporočim, kaj se res zgodi, če jemlješ te tablete...samo upam, da ne bo hudo razočarana, ker je do sedaj bila že dovolj (glede vsega)...

LP

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.