|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brce v 30 tednu
2.6.2008 9:11:41   
iskanje
Zanima me če so tudi vas vaši otročki tolk brcali od 30 tedna naprej
Jst mam občutek kot da ta otrok moj nič ne spi nonstop je rokenrol po trebuhu user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brce v 30 tednu
2.6.2008 9:16:30   
srki
V prvi nosečnosti je bilo na kocnu res hujše, kot prej. Trebuh se je non stop majal zdaj sem zdaj tja. Sploh zvečer. Moj se je velikokrat pošalil, da bo šel kar čez popek venuser posted image .

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2008 9:27:24   
silmarillion
pri meni je ravno obratno, sem v 33 tednu in ze dva, tri dni zelo malo brca in me je ze strah da ni kej narobe...nevem ,a bi mogla na pregled al ne ,k me brca, sam ne tolk k prej oziroma tezko bi nastela 10 brc?user posted image

GAJA naGAJA

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2008 10:03:45   
srki
Ne, pravijo da ni nič narobe. Je pač odvisno od otročkov, po mojem. Saj je splošno znano, da se proti koncu bolj umirjijo. Eni se, eni ne. Teh 10 brc pa naj bi bilo v celem dnevu, a ne?

(odgovor članu silmarillion)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2008 10:30:22   
andras
Ne želim "pametovati", toda pri meni  je ravno pomanjkanje brc  (poleg pa še slabost, bruhanje) v 30. tednem pokazalo, da je punčka v težavah. Jaz bi se definitivno šla pokazati - bolje je, da ti pravijo, da si panična nosečnica, kot pa, da bi bilo kaj narobe.

Če se jaz ne bi šla pokazati, bi moja punčka umrla, tako, pa sem rodila z urgentim CR.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2008 10:39:38   
srki
Ja, saj sama bi se verjetno tudi nalimala pri G, če bi mi bilo kaj sumljivo.

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2008 12:46:01   
Naja30
Ne se zanašat na to, da se otroci umirijo, ker ni res. Ne smejo se umiriti, zaradi svoje velikosti edino na drugačen način brcajo. Čez dan moraš našteti vsaj 10 gibov, če ne se pejdi le pokazat.
silmarillion (upam, da sem prav napisala), jaz ti svetujem, da se greš pokazat. Rajši enkrat preveč kot enkrat premalo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2008 15:46:12   
Maja T.
Res se raje pokazat, so nam na MŠ striktno rekli, če se ne našteje 10 skupin brcik takoj v porodnišnico, ker otrok se NE sme umirit.

Iskanje moja user posted image tudi non-stop brca nič ne počiva, sem pa opazila ponoči, ko sem zadnje dni bolj slabo spala, da pa je mirna, verjetno počiva ponoči, ker čez dan igra dobesedno nogomet user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?