|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brazilska depilacija
21.10.2008 9:47:12   
emas
Pozdravljene!

Zanima me, če se katera poslužuje brazilske depilacije in kakšne izkušnje ima s tem v nosečnosti?

Hecno ne, da mi gre to past na pamet prvič v življenju sedaj, ko sem noseča 7 mesecev user posted image .

Sicer se brijem (z britvico, nimam občutljive kože, nič pikic user posted image )  non-stop (čist po celem) in me zanima kako dolge dlačice si je treba pustit preden greš in kako dolgo potem ta brazilska depilacija drži?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brazilska depilacija
21.10.2008 10:04:18   
ledenka
brazilska je menda ok, edino v nosečnosti se lahko zgodi, da si zaradi večje prekrvavitve bolj občutljiva. dlake morajo bit pa za prvič dolge 5-10 mm user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu emas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2008 10:40:37   
pomar*ANČA*
jaz grem na brazilko naslendji teden- bom v 38 tednu. ponavadi mi zdrži kak mesec. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2008 12:13:11   
anchika
Jaz hodim 1x na mesec. Men je super. Žiletk že več let nisem uparabila na mojem telesu in je tudi ne nameravam. Če si se do zdaj brila z žiletko te bo mogoče mal bolj bolelo a potem se navadiš te bolečine in ni hudega.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2008 13:19:45   
dulcinea
Jaz se pa že ful časa odpravljam. Pa se še nisem. Ne bojim se bolečine, le spravit se ne morem.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2008 13:56:58   
anchika
Kar pojdi, ko se enkrat navadiš potem hodiš redno

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2009 14:16:42   
bybyka_1987
pravijo da ful boli a je to res? ker se meni tudi po mislih malo sprehaja da bi sla :D

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2009 15:37:58   
teta tulpa
Mogoče bo to vprašanje malo neumno, vendar me zanima, kako izgleda pri tej depilaciji. Vem, da te na nulo zrihtajo.

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2009 15:52:25   
naja17
Tu je že velik povedanega : http://www.ringaraja.net/forum/Brazilska_depilacija/m_2407194/tm.htm

(odgovor članu teta tulpa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?