Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Braxton Hicksovi oz. navidezni popadki 7.2.2006 15:39:51
|
|
|
|
JASNA D
|
Tole špikanje mislim, da niso navidezni popadki. Jaz sem imela navidezne popadke obakrat, pa jih od pravih najlaže ločim po tem, da pravi bolijo in to (mene) predvsem v kržu in potem naprej proti trebuhu. Navidezni popadki pa "zgledajo" kot otrdevanje trebuha, ki jih ne spremlja bolečina, pač pa (prej bi temu jaz tako rekla) en tak neprijeten občutek. Zanimivo pa je bilo to, da sem navidezne popadke imela v rednih razmikih na 10 minut, ta prave pa zelo neredne - vsaj tiste na začetku. Jasna
|
|
|
|
RE: Braxton Hicksovi oz. navidezni popadki 7.2.2006 15:42:05
|
|
|
|
KMALU
|
To pravzaprav niso pravi popadki, ampak le napenjanje misicnega tkiva v maternici. Razlika med temi in pravimi je v tem da se BH popadki pojavljajo neredno , morda eden ali dva na uro, potem se pa umirijo. Pravi popadki pa se zacnejo pocasi in postajajo vse pogostejsi in mocnejsi. BH lahko povzroci tudi mocan orgazem...
|
|
|
|
RE: Braxton Hicksovi oz. navidezni popadki 7.2.2006 18:28:17
|
|
|
|
urskas
|
Meni se je zdelo da je to špikanje kot odpiranje MV. No pravzaprav sem čutila špikanje malo nižje od jajčnikov, bolj proti mehurju. (ampak to se mi je zdelo šele potem ko mi je G v 35 tednu povedala da sem 2 cm odprta. Vseeno sem rodila točno na PDP. Mari, preveri pri G, če je vse vredu z MV, ker je še malo zgodaj za rodit! LP, urskas
< Sporočilo je popravil urskas -- 7.2.2006 18:30:51 >
|
|
|
|
RE: Braxton Hicksovi oz. navidezni popadki 7.2.2006 21:02:10
|
|
|
|
Mari71
|
Hvala vsem trem za odgovore. Urskas - na sreco imam narejeno cerklazo in tudi ce se zeli kaj odpreti, se ne more. Je pa spikanje res obcasno. Tisto spikanje na zacetku (do 16t) je bilo bolj intenzivno. Se bom pomenila z G (pregled imam 21.2) Kmalu - zadnji tvoj stavek o orgazmu je verjetno povsem na mestu, zame pa zal ne, ker ravno zaradi cerklaze spolnih odnosov ne smeva imeti. Se tri mesece + da si opomorem od poroda.
|
|
|
|
RE: Braxton Hicksovi oz. navidezni popadki 7.2.2006 21:31:11
|
|
|
|
KMALU
|
glede spolnih odnosov se ne sekiraj.. tudi jaz imam "sušo", saj sem enkrat splavila pa se maternico imam narobe oblike in rajsi ne pocnemo nic, kar bi me/naju ogrozilo
|
|
|
|
RE: Braxton Hicksovi oz. navidezni popadki 7.2.2006 21:58:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ja men etut kak dan špika in to po celem trebuhu za znor. sem pa tut dons točn 28 tednov noseča. in sem mela glih kontrolo. poleg šikanja mi otrdeva tut trebuh, sploh na spodnji strani. to sem povedala G in me je pol še vaginalno pregledala in ugotovila da je dete nekje spodaj in zato morm zdej počivat - me je dala na bolniško. zravn mi je pa dala še napotnico za ctg in morm it ke ko bom mela trd trebuh da vidjo če je kej na tem
|
|
|
|
RE: Braxton Hicksovi oz. navidezni popadki 12.2.2006 14:05:09
|
|
|
|
Srecccna 3
|
MENE TI POPADKI ZELO BOLIJO. KAJ NAJ NAREDIM. STRAH ME JE.
|
|
|
|
RE: Braxton Hicksovi oz. navidezni popadki 12.2.2006 20:28:13
|
|
|
|
Anonimen
|
baje proti krčem pomaga čimveč pit pa pit tut magnezijeve tablete, ki zmanšujejo krče - tut v nogah pa tut v trebuhu!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?