zorica
|
Nevem če to spada sem, ampak nekje moram dati ven,da bom prenehala jokati. Stvar je sledeča.Svojega tri leta starejšega brata imam zelo rada in kljub temu, da sem mlajša, mu vedno pomagam, tudi ko me prosi nemogoče stvari.Tudi lažem zanj, saj se mi zdi v tem svetu čisto izgubljen.To da je tak, da laže in to tudi meni me zelo boli, ampak na koncu mu vedno oprostim in ga ščitim, saj je vendar moj brat.Kljub temu da se je pred kratkim poročil, vem da laže in prekriva stvari tudi pred svojo ženo.Ta me potem včasih kaj sprašuje, pa vedno potegnem z njim.Verjetno bi lahko naredil kaj koli, pa bi ga imela rada in mu stala ob strani. In kaj je problem?Lani je moj mož vzel prek sebe mobitel zanj.Brat je plačal vedno šele ko so zagrozili, da bodo izklopilli mobitele.In to se je vleklo iz meseca v mesec.Seveda sva bila huda, ampak ker je moj brat sem moža pač pregovorila da pač počakava to eno leto, ker si je vzel tudi telefon, potem pa naj si zrihta sam ali pa ga naj ima na kartico.Zgodilo pa se je da ga je izgubil.Sedaj pa nič meni nič tebi pride z papirjem in ves pameten reče, da mu naj mož podpiše, da si gre po nov mobitel, ampak bo vzel spet prek njega.Sam ne more ker dela v tujini.Pa to nima veze.Pač pa to kako je odreagiral, ko sem mu rekla da mu več ne bova jemala telefona preko sebe.Kaj vse je izgovoril, kot da bi bil drug človek.Rekel je da bom dolgo čakala, da bo spet prišel k meni.Pa pride itak ko kaj rabi. Zelo me boli da je tak.Skozi koliko težav sem šla zaradi njega imela bi dosti bolj mirno življenje če ga ne bi vedno ščitila in dosti manj težav in stresa.Pa se nič od tega ne zaveda.Ko ni po njegovo, postanem najslabša sestra na svetu.To me tako boli, da ne morem nehati jokati.Vem da bi ga morala pustiti, da živi svoje življenje in ga tudi pustim, ampak ko pride v težave mu vedno pomagam, ker ne želim da se z ženo kregata. Hvala da sem smela napisti vse to, sem se vsaj malo nehala jokati ko sem to pisala.
|