Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Branje knjig v pricakovanju 19.6.2012 19:31:46
|
|
|
|
amyZ
|
Jaz sem in še vedno berem bolj te nosečniške zadevice, ne še toliko o otročkih. V glavnem, meni je všeč knjiga Glej kako rastem, ampak to je za vsak teden posebej, sicer pa knjiga Mamica bom mi je čudovita, Potem Srečna nosečnost in materinstvo (taka mala rumena knjigica), Modrost rojevanja ravno zdaj predelujem počasi.
|
|
|
|
RE: Branje knjig v pricakovanju 19.6.2012 21:33:21
|
|
|
|
ava_sa
|
meni je najbolj v srce sedla Dojenje in materinstvo iz srca od Ksenije Šoster Olmer.
|
|
|
|
RE: Branje knjig v pricakovanju 21.6.2012 10:22:31
|
|
|
|
LadyMa
|
Jaz sem tudi še pri nosečniških zadevah. So mi pa kolegice posodile knjigo "Nosečnost vprašanja in odgovori". Mi je všeč, ker je notri napisano vse, kar se same nosečnosti, poteka, poroda, poporoda in hranjenja otroka zadeva. Imam pa tudi knjigo Otrok, sam je še nisem začela brat.
|
|
|
|
RE: Branje knjig v pricakovanju 28.6.2012 8:47:23
|
|
|
|
Špelička
|
Kaj pa kakšen roman s tematiko pričakovanja otroka? Pozna katera kaj?
|
|
|
|
RE: Branje knjig v pricakovanju 3.7.2012 10:30:43
|
|
|
|
JerR
|
Jaz sem do zdaj prebrala Dojenje in materinstvo iz srca (priporočam!), Nega matere in otroka (tako, tako) in Naš otrok, prvo leto (tudi priporočam!). Je pa problem te dobre knjige kupit, ker je vse razprodano... je treba it v knjižnico pa kakšno pametno stvar izpisat in se glih tko da. Sem pa zadnjič za foro preletela še knjigo Naš malček iz leta 1976 ali nekaj takšnega. Bila sem presenečena, da večino napotkov še danes velja in da se pravzaprav ne spreminja toliko, kot nekateri pravijo... no, pa saj je logično.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?