|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bradavice !!
13.8.2010 10:21:56   
Morje06
Pozdravljene.
Imam eno vprašanje v zvezi z bradavicami. Že skoraj od začetka user posted image imam zelo občutljive bradavice. Ko se stuširam si jih sploh ne smem takniti z brisačo, ker me prav zabolijo. Se mi pa tudi zdi, da je ena malo ranjena oz. neki beli izpuščaji mi nastanejo in tudi če se umijem ne gre dol. Moj pravi, da lahko imam kakšno infekcijo. Jaz imam kar velike bradavice in moj prvi sinek se je kar težko dojil oz. zaradi drugih problem sva se v prvo zelo malo. Zdaj si resnično želim, da bi mi dojenje steklo v drugo. Ne morete verjeti koliko sem se presekirala, ker moj mišek ni in ni se mogel dojiti, pa če sploh zanemarim vse stroške in koliko je vse bolj komplicirano.
Imate tudi ve občutljive bradavice med user posted image ? Mislite, da lahko o tem povprašam G, ko grem na pregled ali svojo osebno zdravnico?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bradavice !!
13.8.2010 12:32:06   
Anonimen
Jest sm mela občutljive in grozno boleče bradavice cel mesec po porodu, pol se je pa izboljšal, zdej je pa uredu. Ko sm se struširala, sm si bradavice namazala z bepantenom (ni ti treba spirati). Ko greš na pregled pa kar vprašej ginekologinjo.

(odgovor članu Morje06)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bradavice !!
13.8.2010 15:50:17   
mamamajča
Pozdravljena!

Tudi mene so od začetka strašno bolele, bognedaj, da bi se jih kdo dotaknil.... Zdaj proti koncu user posted image je sicer boljše, še vseeno pa imam občasno take bele, ampak neboleče pikice.
Sem jih imela tudi v prvo, pa so potem izginile.

Ne sekiraj se, čeprav z G pa se lahko vseeno posvetuješ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?