|
RE: Bozic, novo leto 11.10.2006 14:40:43
|
|
|
|
šnucika
|
- kako boste okrasile smrekco? Jaz že 10 let zapored delam smrekico v vijola-srebrni barvi. Imam umetno imitacijo kanadske jelke,ful je realna...Z okraski pa kar nekaj problemov,ker do lani praktično ni bilo nikjer za najti temno vijola okraskov,ki sem jih končno našla pri najboljšem sosedu.Do lani pa sem skrbno pazila,da ne razbijem kakšnemga....pred 10 leti sem jih kupila v Quelle katalogu,potem pa vijola barve ni bilo nikjer več za dobit. - kako boste zrihtale jaslice? Jaz sem sicer ateist,pa vseeno naredim prav posebne jaslice ....imam celotno zbirko želvic,ki so pred leti bile v Kinder jajčkih in to postavim pod jelko,vsak želvica ima svojo vlogo...mali želvak v jajčku je Jezus,želvica z rožico na glavi je Marija,želvice,ki imajo kaj v rokah so sveti kralji....kolikor se pač spoznam...in še vsi so bili navdušeni nad mojo idejo!Stojijo na vati,družbo pa jim delojo razni novoletno srečoprinašalni predmeti,živalice...... - boste naredile 24 dnevni koledar za otrocke, da bodo odpirali vse do bozica in prejemali majhne nagrade? Kako boste to nardile, ce boste? tega še nisem naredila,mogoče si omislim,ko bo Živa nekliko zrasla.Vsekakor kaj izvirnega,mogoče kot viseči mobile za v njeno sobo.... - kaksen adventni vencek boste mele? Nimam venčka v pravem pomenu besede.Ker veliko delam z barvami za steklo,sem že pred leti štiri kozarčke pobarvala v različne ornamente,v njih dam čajne svečke in jih obpletem z (umetno)smrekovo vejico,na katero sem nalepila majhne vijola kroglice.Postavim jih v polkrog in za njimi naredim majhno dekoracijo (plastik fantastik ) vijola-srebrnih mini darilc. Na vhodnih vratih,ki imajo steklene površine -pa z barvami,ki se odlepijo naredim okraske...lanske sem si shranila na folijah,upam,da bodo še držali. Komaj čakam,da se letos spet lotim dela.lani sem uživala še s trebuščkom in komajda do 10. decembra postorila vse,da je Živika prišla domov v okrašen dom.
|