|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bosna - Neum
19.7.2006 17:44:35   
bebica
Cenovno vem, da je ugodno. Kaj pa drugače? Je že bila katera?
Baje je na plažah gneča.  Je tam okoli kaj zalivčkov - da se zapelješ z avtom malo stran? Ali je potrebno čez mejo - na Hrvaško?
Gledam hotel Sunce in ni videti slabo.
Vaše izkušnje so zelo dobrodošle.
user posted image user posted image hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bosna - Neum
19.7.2006 18:07:13   
monja79
Hotel Sunce je glede na ugodno ceno ok. Sva bila prijetno presenečena nad prijaznostjo in ustrežljivostjo osebja in z urejenostjo sob, ostalih prostorovuser posted image . Drugače pa sam Neum ni bog ve kaj (ne pričakuj dolge sprehajalne poti ob plaži in peščeno plažo, ker boš zelo razočarana). Plaža je med manjšimi in vedno polna, zalivčkov tudi ni (vsaj midva jih nisva našla).  Pa sam kraj se je meni zdel malo tako bolj na "juhuhu" urejen.

Mogoče so pa še kaj poštimal, ker sem bila tam pred dvema letoma, pa še to kot dvodnevni postanek mimogrede na poti v Južno Dalmacijo.

Bo katera, ki je bila tam pred kratkim, kaj več povedala. 

(odgovor članu bebica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2006 22:22:30   
frrrr
kaj več najdeš v tej temi: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=956560

(odgovor članu bebica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2006 0:33:46   
Anonimen
Bila v hotelu Neum. Dobra hrana, prijazni ljudje.

Vsak drugi dan smo šli v Mostar na čevapčiče. Bilo je čudovito.

Raje pa plačuj  z njihovim denarjem, če jim daš kune ko greš na kavo imajo čisto svojo tarifo in te tako obrnejo, da ti ni nič jasno.

Meni je bilo super

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?