|
RE: Bosna, Črna gora - v lastni režiji? 8.6.2009 10:01:02
|
|
|
|
skuštrana
|
Mi smo bili, sem že opisovala, vtipkaj v iskalnik Črna Gora pa ti bo vrglo ven, da ne pišem še enkrat. Smo šli pa s trajektom iz Ri do Dubrovnika, pa potem naprej z avtom. Šli smo vse do Ulcinja, tam smo kampirali, si ogledali Ulcinj, Bar, .... potem nas je pregnal dež pa smo šli do Budve kjer smo imeli app, pogledali smo si Lovčen, Cetinje, Podgorico, Budvo, SV. štefan, itd...V Črni Gori je super, ker je vse strašno blizu, ker je mala. Iz Budve si v 1 uri v Podgorici, do Ulcinja rabiš kakašni 2 uri..Skratka, ogledali smo si celi mediteranski del Črne gore in je res lep. Priporočam. Je pa full razlika med Črno Goro, ki jo vidiš v Budvi in tisto v Ulcinju. Mi smo doživeli pravi kulturni šok na jugu Nazaj grede smo spali eno noč v Mostraju, tudi super mesto, nato pa do Sarajeva. Tam smo bili 4 dni, ima mož sorodnike.Če te zanima vem za eno super stanovanje, ki se daje v najem, je pa na Ilidži, torej imaš malo vožnje do centra, ampak je bilo full poceni in vse novo. Ko bo naš mali, ki se mora rodit tele dni, malo odrasel gremo pa še na kontinentalni del in ostanek Bosne.sMO BILI PA Z DVEMA MALČKOMA, 3l in 10 mesecev pa ni bilo problema. Ljudje so pa full prijazni.
|