Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bosna, Črna gora- v lastni režiji 12.6.2009 15:05:54
|
|
|
|
Virtualna
|
Ce bi bilo leto 95, bi nekako razumela tvoje vprasanje...a v letu 2009 ...ne vem zakaj bi ti obisk Bosne ali Crne gore, predstavljal kakrsnokoli "zaskrbljenost" ... ne vem...
|
|
RE: Bosna, Črna gora- v lastni režiji 12.6.2009 15:12:41
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Ce bi bilo leto 95, bi nekako razumela tvoje vprasanje...a v letu 2009 ...ne vem zakaj bi ti obisk Bosne ali Crne gore, predstavljal kakrsnokoli "zaskrbljenost" ... ne vem... Kje je pa napisala da jo karkoli skrbi?
|
|
|
|
RE: Bosna, Črna gora- v lastni režiji 12.6.2009 16:54:22
|
|
|
|
Virtualna
|
Izkusnje, nasvete in priporocila za voznjo do drzav bivse Jugoslavije Kaj pa ji lahko svetujes za voznjo do skorajda nasih sosed?
|
|
RE: Bosna, Črna gora- v lastni režiji 12.6.2009 16:55:33
|
|
|
|
Virtualna
|
Uh, sele zdaj vidim da mesas drek...ti ga kar mesaj....
|
|
RE: Bosna, Črna gora- v lastni režiji 12.6.2009 17:29:38
|
|
|
|
kofetarica
|
V Črni gori je fajn. Ni znaka delo na cesti , zato ni zastojev.
|
|
|
|
RE: Bosna, Črna gora- v lastni režiji 12.6.2009 17:35:15
|
|
|
|
pika74
|
Ojla, jaz sem bila pred kratkim s prijatelji v Sarajevu in je blo fuuuuuuuuul fajn!!!! Šli smo sicer z avtobusom... in se vozili kar dolgo zaradi raznih postankov (cca. 10h). Drugače je pa Sarajevo eno tako luštno mesto... hrana zelo zelo dobra... morš probat čevapčiče s kajmakom pa razne pite njihove... (kot so npr. mesni burek itd.)... in hrana je ful poceni. Dobiš tud fajn majčke z vučkotom, al pa kakšne fejst torbice na baščaršiji... pa rutke pa razne đezvice in te reči... pa halvo pa razne baklave in druge sladkarije... pa šišo si lahko privoščiš... al pa turško kavico al pa preprosto cedevito ... skratka, po želji... Splača se ti pogledat tunel, kjer ti dobro prikažejo, kako je zgledalo življenje med vojno... in priznam, da sem bla še nekaj časa po tistem, ko smo si ga ogledali, kar orng zamorjena... grozno je blo med vojno... res, kapo dol ljudem, ki so to doživljali... Pa še neki... na ulici smo kar tako srečali Dina Merlina ... ... zvečer pa se splača it v kakšno Slogo... tam se dobro pleše... še posebej ob četrtkih in nedeljah, ko imajo glasbo v živo!... predstavljaj si... igrajo ti vse od Zdravka Čoliča do Plavega orkestra... in to orng!!!! pa še pijača je dokaj ugodna, tko da grla niso žejna skratka... z eno besedo - jaz bi še šla dol.
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?