|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bombe...seznam T (17.5.)
17.5.2006 23:29:36   
Jessy
No, bombice...malce smo se poslabšale user posted image , ene pa zelo dobro šibajo naprejuser posted image !

VZDEVEK          CILJ ( kg v - )        T  17.5.          SAMO ŠE:

2. CUKRČEK                 10-15              -9                     1-6user posted image

59. tjaga                       12                 -10                     2user posted image

37. lumpi                       15                  -8                      7user posted image

44. pegica1                    10                -6,8                  3,2user posted image

1. elanor                     10-15              -8,5               1,5-6,5user posted image

57. njelci  (zač.20.3.)     15                 -8,7                   6,3user posted image

51. ELENCA                     7                -4,5                    2,5user posted image

50. katis                        27               -16,3                  10,7user posted image user posted image user posted image

23. Maja Z                   15-20             -10,4               4,6-9,6user posted image user posted image

56. Teya (zač.20.3.)       13                 -10                    3user posted image

7. marusa05                   20                 -7                    13user posted image

13. Jessy                        20                 -9                    11user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bombe...seznam T (17.5.)
18.5.2006 19:46:17   
tc
jaz se vstrajam z vami,ceprav se nisem nic oglasala.moje kile -7.mislim da mi bo zmankalo casa da pridem do svojega cilja.lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (54%)

Sem zadovoljna. (24%)

Je kar v redu, vend (22%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!