|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bombe....73.dan(OH)
12.5.2006 6:16:49   
CUKRČEK
Jutro!

Kako ste? JAz sem jezna ko user posted image  Včeraj zvečer si kupim prebranec za večerjo, da vidim kakšno je to čudo. In je bil sicer fuuuul dober samo kaj ko je bil tako masten da imam od tega danes pol kile večluser posted image  ti mater, nikoli več.

Danes pa za zajtrk hruške, za kosilo špinačne rezance+omaka iz lisičk(komaj čakam). Za večerjo pa greva z user posted image najprej v savno in nato na tajsko masažouser posted image Sicer ne vem kako to zgleda, ker še nisem bila ampak po moje je fuul super. Mi je vse to zrihtal mož kot darilo za roj.dan, kii sem ga imelauser posted image
Potem bova ša šla ali na večerjo ali pa samo na sladico....bova videla, koliko bova mehka, dišeča in lačnauser posted image

lp

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bombe....73.dan(OH)
12.5.2006 6:42:20   
katis
Wow cukrcek, super user posted image ! Jaz obožujem masaže.... UŽIVAJTA!

Jaz bom pa danes verjetno kosilo in večerjo zamenjala. Torej:

Z: 1 jabolko
K: sladica (greva s sestrico mal ven) s čokolado
V: malce testenin

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2006 7:30:05   
Lumpi
Super cukerček.

Drugače pa bodo danes pri meni za kosilo makaroni in solata. Za večerjo pa najverjetneje sladoled.
Ko sem z otroci zunaj, se mu že komaj upiram. Dobro, da imamo le še nekaj dni do konca.

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2006 11:51:07   
tjaga
Oj bejbe,

evo mene, zdajle sem komaj pojedla zajtrk (dva japčka). Bo torej kosilo nekoliko pozno. No pa nič zato. Testenine, kaj pa drugega, bodo za kosilo. S paradižnikovo omako in olivami. Za večerjo pa tako ali tako ni problem. Če ni drugega pa žemljo in nutello.
Zdaj grem pa naprej na tlako. user posted image user posted image

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2006 11:59:43   
Kofi
Hi vsem skupaj!

Jaz pa danes prvič sama pečem pico...no, sama...sej še nikol nisem nobenga vidla kak peče pico doma...sem jo vedno samo jedla user posted image  
Naredla pa sem jo iz bučk in malancanov na žaru, ker mi je tko dobra ko gremo ven jest!!!!
Držite pesti da mi bo uspelo...še ene 15 min do konca pečenja. Upam da mi jo moj dragi ne vrže v glavo ;) Sej ne...njegovo polovico sem prekrila s sirom in šunko. Na moji seveda tega niuser posted image

Lp, Pegi

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2006 12:12:36   
Jessy
Cukrček, superca je tvoj možiček!!! Pa vse naj naj, čeprav malce z zamudo!!!

Moj dan bo pa takle:
Z: jabolko kar med sprehodom
K: pica
V: tortica

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2006 13:46:50   
Teya
ciao, ciao...
jaz sem pa danes še tešče...čakam družbo za paštašutu user posted image  tko, da...sem prav vesela ob misli, da me danes čaka še pašta in sladko!!! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2006 16:41:35   
Anonimen
Hej,Hoj!A ste me včeraj kaj pogrešale?Sm imela noro polni dan,na koncu so me pa izdali živci,in sm zraven kupov dela še jokala.In čez dan sm mela samo sadje,ker je bil včeraj moj sadni dan.In je zdaj že za mano.Počutim se bolje.Glede mojih težav(kolaps,nizki pritisk,aritmija,slabost),sm se danes naročila k kardiologu in moram čakati do konca junija.Saj ni več daleč.

Danes mam beljakovinski dan:
Z ob 7.00:arašidi
M ob 10.45:2 breskvi
K ob 15.30:pohan sir+kumarčna solata
V ob ?:vitalinea tekoči jogurt

Go bombe,go bombe...le še 17 dni do konca!:)

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2006 17:01:30   
katis
Ojla punce!

jaz sem zadnje čase kar naprej pri spremebah. Po pohajkovanju s sestro sem seveda pozabila na zajtrk (na kavo in vodo pa ne). Pol sva pa namesto na sladice šli kar v kitajsko restavracijo in seveda za OH dan je tam user posted image  bore malo izbora, a mi je uspelouser posted image : solata s sojinimi kalči ter brokoli v neki kitajski omakci ter seveda jasminov čaj....user posted image  mnjama...AMPAK pol na koncu pa napaka user posted image  - kot vedno so nama ob računu prinesli še slivovo vino in preden sem se spomnila na alkohol, sem ga že spila (grrrr), pa saj menda od tega požirka ne bo hudega user posted image !

No za sladico še tuhtam, kaj bi.

Vsekakor pa bo jutri greh pred mano. Bom sadni dan zamenjala z vitaminskim (po vsej verjetnosi) ker grem na eno 'hudo' kosilo in mi je dosti lažje, če izberem nekaj beljakovinskega.

Lep dan vsem...ob takem soncu...le kako ne bi bil user posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?