Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bombažne spodnje hlačke 13.5.2006 13:13:05
|
|
|
|
NinKa
|
men se zdijo preddrage....jaz sem našemu kupila kar navadne spodnje hlačke, uporabljala sem jih že kr nekaj časa, preko plenice, da se jih je navadil in sedaj ko bomo štartali odvajanje ve kaj so spodnje hlačke in zakaj se uporabljo. Glede cene....veš sama opažam pri mojem, da veliko stvari, sploh kaj se obleke in obutve tiče ne sprejema vsega. Tako, da sedaj že veliko sam izbira. In potem tut ni problemov, da tega ne bi maral. No, moje opažanje. Sama pa veš 100 otrok 101 navada in razvada. Aja, pa še to....vse naj naj z zamudo. Smo bli na morju, pa sem pozabila voščit za RD. LP NinKa
|
|
|
|
RE: Bombažne spodnje hlačke 14.5.2006 10:20:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala NinKa!
|
|
|
|
RE: Bombažne spodnje hlačke 14.5.2006 14:55:37
|
|
|
|
ribica.
|
Če vode ne zadržijo (razen par kapljic), potem je tako isto ali daš malemu gor tele za 3500 sit al pa navadne hlačke. V vsakem primeru ga moraš pol preoblečt ane? Jaz jih ne bi kupila. Sicer pa, ko začneš otroka navajat na spodnje hlačke, ga moraš tako nonstop spraševat če ga lulat. Pa sprijaznit se moraš, da bo v vsakem primeru prihajalo do nezgodic (ki bodo zatevale preoblačenje), dokler se ne navadi na občutek, da ga lulat in da zna spustit vodo oz. jo zadržat.
|
|
|
|
RE: Bombažne spodnje hlačke 14.5.2006 15:40:50
|
|
|
|
Ezi
|
Jaz sem zadnjič, nekje videla neke hlačke "za trenirat" in so bile okoli 2.000. Sem se kar odmajala naprej in rajši kupila navadne bombažne. So bile pa pralne, to je pa res in že neki časa brskam po spominu, da bi se spomnila, kje sem to videla. Sem se premalo poglobila v stvar, zdaj sem pa firbčna. Premišljujem, če ne bi mogoče s tistim poskusili. Baje ta otrok čuti, da je mokro, skozi pa ne pride. Baje
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......