|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bombažne spodnje hlačke
13.5.2006 11:25:53   
Anonimen
Še tu kopiram:

Zanima me, če je že katera poskusila z bombažnimi spodnjimi hlačkami od štorklje za odvajanje otroka od pleničk. Razmišljam, da bi jih kupila, samo ne vem, če so pa tako zelo drage...

Kopiram iz Štorklje:

user posted image

Vpojne hlačke so udobne in mehke hlačke, izdelane iz 100% bombaža in podložene s frotirjem. Med plasti je vložen poliuretanski laminat, ki zadrži mokroto in omogoča dihanje kože.
Hlačke so podložene z vpojnim vložkom, ki zadrži manjše "nesreče", niso pa namenjene uporabi namesto pleničke.
Hlačke so pralne na 60°C.

Šifra izdelka:
Cena:
3.500 SIT
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bombažne spodnje hlačke
13.5.2006 13:13:05   
NinKa
men se zdijo preddrage....jaz sem našemu kupila kar navadne spodnje hlačke, uporabljala sem jih že kr nekaj časa, preko plenice, da se jih je navadil in sedaj ko bomo štartali odvajanje ve kaj so spodnje hlačke in zakaj se uporabljo.

Glede cene....veš sama opažam pri mojem, da veliko stvari, sploh kaj se obleke in obutve tiče ne sprejema vsega. Tako, da sedaj že veliko sam izbira. In potem tut ni problemov, da tega ne bi maral. No, moje opažanje. Sama pa veš 100 otrok 101 navada in razvada.

Aja, pa še to....vse naj naj z zamudo. Smo bli na morju, pa sem pozabila voščit za RD.

LP

NinKa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2006 10:20:58   
Anonimen
user posted image  Hvala NinKa!

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2006 14:55:37   
ribica.
Če vode ne zadržijo (razen par kapljic), potem je tako isto ali daš malemu gor tele za 3500 sit al pa navadne hlačke. V vsakem primeru ga moraš pol preoblečt ane? Jaz jih ne bi kupila.
Sicer pa, ko začneš otroka navajat na spodnje hlačke, ga moraš tako nonstop spraševat če ga lulat. Pa sprijaznit se moraš, da bo v vsakem primeru prihajalo do nezgodic (ki bodo zatevale preoblačenje), dokler se ne navadi na občutek, da ga lulat in da zna spustit vodo oz. jo zadržat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2006 15:40:50   
Ezi
Jaz sem zadnjič, nekje videla neke hlačke "za trenirat" in so bile okoli 2.000. Sem se kar odmajala naprej in rajši kupila navadne bombažne. So bile pa pralne, to je pa res in že neki časa brskam po spominu, da bi se spomnila, kje sem to videla. Sem se premalo poglobila v stvar, zdaj sem pa firbčna. Premišljujem, če ne bi mogoče s tistim poskusili. Baje ta otrok čuti, da je mokro, skozi pa ne pride. Bajeuser posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2006 18:32:19   
Moa
Jaz bi za ta denar raje kupila vec navadnih bombaznih...

Ne vem, mogoce se obnesejo.. Verjetno bo najbolje, da ti povedo uporabniki...

Osebno se mi zdi, da je tako ali tako brezveze navajat otroka na gatke, ce se ni zrel.. ce mu velikokrat uhaja v hlacke... Ko bo zrel, bodo nesrece samo kaksen dan.. sem in tja.. Za takrat si pa pripravis nekaj vec gatk in trenerk, pa je...
Pa srecno! M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......