Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bombažne spodnje hlačke za odvajanje otro... 14.5.2006 10:24:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Da še to dodam: v Arielu imajo bombažne hlačke po 1.990 SIT. Skoraj sem jih kupila, pa mi je kolegica povedala, da so čisto iste, kot navadne spodnje hlačke - vse teče mimo, po nogicah in lužica prav tako nastane, kot pri navadnih spodnjicah. Tako da sem si premislila. Vseeno bi pa bila vesela, če bi katera kaj napisala o svojih izkušnjah!
|
|
|
|
RE: Bombažne spodnje hlačke za odvajanje otro... 16.5.2006 14:23:04
|
|
|
|
niki5
|
To pa tudi mene zanima! A res ni nobene z izkušnjami Skutica občutek imam, da so mogoče primerne v teh primerih, ko otroka prime lulat in mu malo uide, preden uspeš do wc-ja in da to uspejo zadržati, da kaj več pa ne. V običajnih bi verjetno bile hlačke bolj mokre, tukaj pa zaradi večje podloge ni tako hudo.. Ampak to so samo moja ugibanja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?