Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bomann kruhomat-zakasnitev 23.2.2007 18:50:53
|
|
|
|
Jessy
|
Imam Bomann kruhomat, pa me zanima, kako se naredi zakasnitev. Navodila sem prebrala, kjer piše, da samo s časom to narediš, vendar nikjer ne piše, kaj pomeni tisti čas....Npr. da vtipkam notri 3.00. Ali to pomeni, da bo čez 3 ure tista zadevca pečena, ki sem jo dala delat ali da se bo čez 3 ure šele začel delati? Danes sem hotela pripraviti testo za krofe z zakasnitvijo, pa nisem bila sigurna, zato sem pustila pri miru in vas raje vprašam. Hvala!
|
|
|
|
RE: Bomann kruhomat-zakasnitev 23.2.2007 19:23:39
|
|
|
|
robinzon
|
Verjetno je enako kot pri Clartronicu, saj sta razen različnega napisa popolnoma enaka. Tako je, kot si predvidevala, če zamakneš za tri ure, bo takrat pečenje ali gnetenje končano. Nekaterih programov pa ne moreš prednastavit. To so: kuhanje marmelade, schnell - hitro, kolači - kuchen, sladki kruh - susses brot.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.