|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bom se tu vprasala
23.7.2005 20:23:20   
soncicaT
Se vceraj sem imela joške-bombe:)-, danes zjutraj..nekak že cel dan pa so manj občutljive, nč kej ne bolijo..:((:zmeden:

Skrbi me...sem na prehodu v 6.teden...:(

V sredo imam prvi pregled:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bom se tu vprasala
23.7.2005 21:04:33   
CIPRESA
To je normalno se je to tudi meni dogajalo. V začetku so bile ful boleče pa take kot bi si dala delat silikonske kar štrlele so tolk so ble napete, pol pa je postopoma minilo, sedaj pa menda bo spet tako ko bomo imeli mlekarne.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bom se tu vprasala
24.7.2005 0:55:58   
lelaval

Jaz sem tudi nekje 2 meseca imela ful boleče, da se mi jih je moj :love: komaj lahko dotaknil, :)-:)-:)-:)- potem pa postopoma to mine. To je popolnoma normalono. Bodi srečna, ker mislim, da ne bi bila ful vesela, če bi te celih 9 mesecev tako bolele. :)-:)-

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bom se tu vprasala
25.7.2005 10:29:52   
laky
:sloncek: Pozdravljena,

Tudi meni se to dogaja, da imam prsi zeloooo boleče in tud jaz upam, da bo to čimprej popustilo. Baje je to normalno. Očitno pa je da tega nisem navajena. Prav tako sem v 6 tednu nosečnosti, kot ti.

Lepo nosečnost.:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?