|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolnišnica Trbovlje
19.3.2008 14:57:04   
divans1
Prosila bi, če mi lahko napišete svoje izkušnje z bolnišnico in osebjem. Namreč drug teden grem sem na odstranitev pregrade v maternici. Najlepša hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolnišnica Trbovlje
19.3.2008 18:15:23   
PENCA
Zdravo divans1
Nič se ne boj, Trbovlje so znane, da so že veliko puncam pomagali do zanositve. Jaz sem zaenkrat bila samo na HSG-ju, pa je bilo super. Pa fina družba je bila v sobi, tako da tudi strah izgine. Me pa čaka najverjetneje tudi laparo. Moj ginekolog je Dr. Pogačnik in je res super. Pa kolikor vem, so vsi G  v bolnišnici Trbovlje super, sestre so pa kar uredu, razen ene, ki je ful zmedena. Mislim, da ne boš doživela nič groznega, vse se bo lepo speljalo. Če se boš pa še s kakšno sotrpinko dobro ujela, bo pa sploh fajn. Skoraj pozabiš, zakaj si tam. user posted image user posted image user posted image   P.S. vse bo O.K.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2008 18:21:55   
divans1
Hvala Penca za spodbudne besede!!! Namreč sem iz okolice Brežic in mi je tam vse čist nepoznato, če me razumeš? Sej vem da gre za moje dobro, ampak kumi čakam da to dam skoz.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2008 19:20:56   
emaa
Ni sile, jaz sem bila tam pred 4 leti, pa je bilo v redu. 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2008 22:13:33   
juli@
Tudi jaz sem imela HSG v Trbovljah. Tud moj G je dr.Pogačnik in je res superuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2008 9:14:59   
bebi
Jaz sem tam imela HSG, histero in laparoskopijo. Čez 1 mesec sem zanosila user posted image . Ginekologi so večinoma O.K., zlasti dr. Jurca, dr. Pogačnik. Sestre pa so bolj skoparile s prijaznostjo, ampak se preživi.

Srečno user posted image

< Sporočilo je popravil bebi -- 25.4.2008 9:16:25 >

2006
2008

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?