Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolnišnica Slovenj Gradec 3.6.2007 10:18:36
|
|
|
|
pikica77
|
Hojla... Sama sem imela laparo in histero, pa prideš hitro na vrsto...odvisno od tvoje . Glede spermiograma ti pove tvoj G, pa prideš tudi hitro na vrsto...vsaj midva nisva imela težav. Tako, da se čimprej zmeni z tvojem G in po naslednji uspešno opravi histero. Pa veliko sreče, da bo vse v redu
|
|
|
|
RE: Bolnišnica Slovenj Gradec 3.6.2007 17:20:10
|
|
|
|
mkonec
|
LP. Tudi jaz sem v SG dala skozi že čisto vse možne preiskave. Glede laparoskopije sem imela srečo, ker je moja G imela glih eno luknjo in sem bila na posegu takoj. Pa vseeno ni nič pomagalo, pol leta po posegu še vedno zaman čakam , tako da grem konec junija v MB. Glede spermiograma pa se rabi samo napotnica osebnega zdravnika in se gre v dispanzer, kjer se malo čaka, ženske in dekleta malo čudno gledajo, ko zaslišijo moško ime...., po pregledu G vama bodo pokazali eno čudno lukno in tam opravita vse potrebno. Seveda gre lahko partner tudi sam, ampak midva sva šla skupaj. Veliko uspeha ti oz. vama želim.
|
|
|
|
RE: Bolnišnica Slovenj Gradec 4.6.2007 14:16:41
|
|
|
|
SM10
|
Hvala za odgovore. Moram pa reči, da sma z mojim bila v petek v tisti luknji - katastrofalen občutek. Še sreča, da sem šla jaz z njim, ker sva srečala pol sosedov in je bilo 100 vprašanj. Moj je bil full živčen. Ma kaj jim je treba vse vedet!!!!! Čakam pa na izvide nato pa laparo in histero. LP
|
|
|
|
RE: Bolnišnica Slovenj Gradec 5.6.2007 9:34:59
|
|
|
|
pikica77
|
no, nama se je isto dogajalo. Tista luknja...ko prideš ven, se ti zdi, da te vsi čudno gledajo, potem pa še srečaš kolege, ki te sprašujejo kje si pa bil...groza. Saj potem razmišljaš, da tako nisva edina, po drugi strani pa spet...kaj morajo res vse vedet... Sem vesela, da je mimo SM10, upam, da bo vse OK in vama čim prej rata
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Komisijska prodaja stvari za otroke?Janci FAli bi kupili rabljene stvari za vašega malčka preko komisijske prodaje?da, ampak samo večje stvari (voziček, posteljica) (
43%)
da, ampak samo oblačila (
6%)
da, ampak samo igrače (
1%)
ne, ker zaupam samo novim stvarem (
7%)
ne, nikoli ne bi kupil rabljenih oblačil (
19%)
mogoče, če bi bila prodaja kupcu prijazna (preko spleta) (
23%)
Število vseh glasov: 323Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!