Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bolniška in koriščenje dopusta 5.4.2005 9:15:15
|
|
|
|
pika_b
|
Ola! Jaz imam prav takšen problem. Pri delodajalcu sem se pozanimala, pa so mi rekli, da naj samo javim od kdaj naprej bom imela dopust. Torej se je potrebno dogovoriti z G kdaj naj zaključi bolniško. LP :metulj:
|
|
|
|
Bolniška in koriščenje dopusta 5.4.2005 9:17:09
|
|
|
|
Rozalija
|
Ja lahko se tako zmeniš. Pri meni je bilo podobno, sem bila na bolniški, sem jo zaključila 14 dni pred porodniško in vmes koristila dopust. V službo nisem šla vmes ker je brez veze. Se pa moraš prej to s šefom zment, da bo odobril dopust, ker če ti ga ne bo pol je bolš da si na bolniški. Aja pa meni je potem na odločbi iz zavoda da imam bolniško do takrat in naprej koristim LD. Pa ne it vmes delat, sam s šefom se zmeni preden ti osebni zdravnik da podaljšat, da ti to napiše gor.
|
|
|
|
Bolniška in koriščenje dopusta 5.4.2005 9:26:39
|
|
|
|
anckabancka
|
Sem se pogovarjala s tajnikom, pa je rekel da radi kompliciraj9, če greš direkt iz bolniške na dopust. Pa sem si rekla, prav bom pa šla za en dan delat. Sam mi je kar nerodno sam zarad tega se v službi pojavit, ko itak ne bo posebne koristi od mene. :ups:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.4.2005 9:55:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Bolniška in koriščenje dopusta 5.4.2005 11:06:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
Delodajalcu je boljš, če si neprekinjeno na bolniški, saj jo on plača le prvih 30 dni, naprej pa "država". Če pa se z delodajalcem lahko zmeniš, da prekineš bolniško in koristiš dopust, ki ti ga plača seveda on, pa tud prav. Bubabaya, tista bolniška z dvodnevno prekinitvijo je pa varianta, če ti komisija ne podaljša bolniške in greš pač delat in takoj spet nazaj na bolniško - seveda za 30 dni spet na stroške delodajalca (če bi bila jaz tvoj delodajalec, bi te že mal grdo gledala) :)- . LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.4.2005 11:55:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Bolniška in koriščenje dopusta 5.4.2005 12:16:12
|
|
|
|
Rozalija
|
Govori da ti ful dol tišči, da maš krče čim dlje časa sediš (če si v službi v sedečem položaju), pa da moraš zato večkrat ležat.... aja sam pol boš dobila tako bolniško da boš mogla bit skoz doma... pa no ja en mesec boš zdržala, pol pa itak dopust. Tole dol tišanje ne morejo dokazat... pa bolečine spodaj. Sej je smotan ker jaz sem to res mela pa mi je čim sem to povedala že list z bolniško pisala, še preden sem povedala kaj mi je.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
roditi naravnoleyahnaj se odločim za naravni porod ali?epiduralno (
62%)
carskega (
6%)
plin (
31%)
Število vseh glasov: 64Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!