sazi
|
Živjo punce, zanima me, koliko od vas vas v času nosečnosti hodi v službo in kako se glede na delovne razmere tam počutite, tiste pa, ki ste doma na bolniški pa bi vprašala, od kdaj (katerega meseca nosečnosi) ste doma in kaj je razlog. Ste imele kakšne hujše težave (krvavitve, visok pritisk in podobno) ali pa ste doma zgolj zaradi prvenetive (npr. delovne razmere so neprimerne, se veliko prevažate v avtu, delate na terenu, preveliko delate z računalnikom...). Sama sem sicer v 10. tednu in zaenkrat je vse v redu z mano (no, z nama, kar me zelo veseli), imamo pa v službi čedalje hujšo norišnico, čedalje več pričakujejo od mene, zahtevajo, da delam tudi popoldne, pa še kar daleč se vsak dan vozim v službo. Najbrž prav hudo ni, če tako traja nekaj časa, da bi se pa dalj časa tako preobremenjevala pa dvomim, da bi bilo še neškodljivo za mojo pikico. Kaj mislite? Naj omenim samo še to, da v službi zaenkrat še ne vejo, da sem noseča, saj bi rada šla vsaj še enkrat na pregled, pa da minejo prvi trije meseci, ki so bolj kritični.
|