|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolniška 4 ure - dopust
10.7.2008 8:33:51   
tamy31
Pozdravljene!
Prosim če mi svetujete glede naslednjega problema!
Od 1.7 sem na bolniški po štiri ure, štiri ure pa delam in ker imam od 21.7 do 8,8 dopust, mi je doktor rekel da imam  pravico do bolniške 4 ure ostalo pa vzamem dopust! Prav tako mi je rekla ena,  ki dela varstvo pri delu, pri nas v službi pa pravijo da moram vzet dopust za polni čas, in da mi ne morejo vzet samo 4 ure dopusta na dan!
A je imela katera podoben primer?
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolniška 4 ure - dopust
10.7.2008 9:07:27   
ma&he
Če si na bolniški 4 ure, potem ko greš na dopust se ti šteje le ta po dnevih in ne po urah, saj tudi odločbo za dopust dobiš v dnevih in v času bolniške je tvoj delovni dan pač 4 ure in ne 8. Vsaj pri nas je tako, je pa sigurno ker sem delala v kadrovski. Žal

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2008 9:23:31   
AKP
Pri nas v službi so okoli tega ful komplicirali in niso hoteli priznati dopusta. Je naša šefica klicala na ZSSS in jim rekla, da če je delavec v bolniški ne more imeti dopusta, razen če mu prekinejo bolniško in gre na dopust. Je zahtevala vse črno na belem po tem in tem členu, da lahko delavec v tem času koristi dopust. Na ZSSS niso imeli nič takega in ni hotela dati delavcu dopust. Mogoče se je zdaj že kaj spremenilo saj je to bilo pred dvemi leti.

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2008 10:30:13   
vesnica
Če imaš štiri ure bolniške ti sicer piše lahko dopust vendar v razmerju 8 proti 4. Če imaš polni dan ti piše 8 ur če je samo štiri ure se ravno tako šteje kot polni dan.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2008 10:34:03   
ključek
ko je pri nas nosečka delala po 4 ure / 4 ure bolniška, potem je pa vzela ld, se ji je obračunavalo 4 ure bolniška / 4 ure dopust. vendar za vsak dan dopusta je šel cel dopust (se pravi 8 ur), ne pa da bi v dveh dneh koristila 1 dan. delam v javni upravi in tako je bilo cca. 3 - 4 leta nazaj. če je pa sedaj spremenjeno, pa ne vem.

(odgovor članu vesnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2008 10:56:12   
lidija***
Kot so ti že odgovorili je tako. Če želiš koristiti dopust ti gre cel dan, kljub temu da bi bila lahko 4 ure na bolniški. Mislim pa, da moraš prekiniti bolniško, da lahko koristiš dopust, kar se ti dejansko finančno tudi bolj splača.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2008 11:07:14   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ko je pri nas nosečka delala po 4 ure / 4 ure bolniška, potem je pa vzela ld, se ji je obračunavalo 4 ure bolniška / 4 ure dopust. vendar za vsak dan dopusta je šel cel dopust (se pravi 8 ur), ne pa da bi v dveh dneh koristila 1 dan. delam v javni upravi in tako je bilo cca. 3 - 4 leta nazaj. če je pa sedaj spremenjeno, pa ne vem.

Točno tako je kot si napisala tudi danes in ne, ne rabi zato prekiniti bolniške.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2008 14:14:47   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: vesnica

Če imaš štiri ure bolniške ti sicer piše lahko dopust vendar v razmerju 8 proti 4. Če imaš polni dan ti piše 8 ur če je samo štiri ure se ravno tako šteje kot polni dan.

drži kot pribito - tako delamo pri nas

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu vesnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?