LolaTin
|
Hei hei, Dobra novica!! Zdravnik na ZZZS je ČLOVEK in glede na to, da je moški v 40., ki ne ve, kako je bit noseč in vse kar pride zraven, mu bi najraj lubčka prlimala . Sploh mi ni pustil, da govorim, ampak je na podlagi dokumentov (beri kartona in zapiskov) sklepal, da je narobe prebral obvestilo osebne zdravnice in mi samodejno podaljšal bolniško brez novega izvida (ki bi mi ga drugače moj ginekolog moral dat, a ker je bil dogovor s firmo drugačen, ga nisva pisala). Skratka gospod je od sile in vsaka mu čast! Je reku, da na moje zdravstveno stanje niti ni za pričakovat drugega. Mi je mogoče malo namignil, da drugič pa le naj priloži OZ nov izvid meni v prid Ne morem verjet, da takšni ljudje še obstajajo Kar se tiče pa OZ - res zelo dobra zdravnica, ki mi stalno stoji ob strani in me 100 % podpira, ampak ko je nemočna je nemočna. Problem je v različnih kategorizacijah bolniškega statusa - trenutno dobivam 90 % plače, ob angini pa 80 %. Tak, da ne gre za isto stvar in mi na podlagi tega ne bi mogl podaljšat bolniške - ker ni v povezavi z nosečnostjo. Skratka, vse se je končalo dobro, 5 dni pa živčna vojna
|