Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolniška - kako se izračuna? 27.11.2007 21:53:16
|
|
|
|
marsovcek
|
Povprečje zadnjih 12 plač.
|
|
RE: Bolniška - kako se izračuna? 28.11.2007 0:03:05
|
|
|
|
Tasika
|
Porodniška - zadnjih 12 plač. Bolniška - prvih 30 delovnih dni - 80% osnove, ponavadi plače brez stimulacije. Bolniška - po 30 del.dneh - 90% povprečne plače iz leta pred nastopom bolniške (npr. bol. začneš 1.4.2007, osnova so tvoji prihodki iz l. 2006). Upoštevajo pa se plača + nadomestila (bolniške,porodniške,nadom.za brezposelnost).
|
|
RE: Bolniška - kako se izračuna? 28.11.2007 11:59:08
|
|
|
|
Taula
|
Bolniška - prvih 30 delovnih dni - 80% osnove, ponavadi plače brez stimulacije. Jaz sem imela po kolekt.pogodbi 90% tudi prvih 30 dni.
|
|
RE: Bolniška - kako se izračuna? 28.11.2007 15:27:06
|
|
|
|
sazi
|
Porodniška - plače oz. bolniške 12 mesecev pred oddajo papirjev za porodniško Bolniška - prvih 30 delovnih dni - 80ali 90% osnovne plače Bolniška - po 30 del.dneh - 90% povprečne plače iz leta pred nastopom bolniške. Torej se kar precej pozna, če si imel leto prej precej nižjo plačo - isto je pri bolniški za nego otroka, ki znaša 80% tega zneska - sem kar naprej na bolniški in je v plači precejšnja razlika. Ampak še vedno imaš za račun porodniške toliko in toliko polnih plač v izračunu za porodniško in le nekaj bolniških, tako da v seštevku ni tako zelo slabo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......