Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolnišnica na Golniku - alergološka ambul... 13.3.2006 17:38:25
|
|
|
|
katjutav
|
Najprej moraš povedati, zakaj boš tja šla? A si mogoče na kaj alergična, pa bi to ugotovili, ali kaj drugega? Pa še to: ali imaš napotnico, ali greš samoplačniško?
|
|
|
|
RE: Bolnišnica na Golniku - alergološka ambul... 13.3.2006 17:58:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, alergije imam na analgetike in spazmolitike, pa mi bodo delali teste na kaj vse in če lahko prejmem EA. Napotnico imam.
|
|
|
|
RE: Bolnišnica na Golniku - alergološka ambul... 14.3.2006 0:40:40
|
|
|
|
katjutav
|
Ker imaš napotnico, ti samo pokliči tja in poveš tisto, kar imaš napisano na napotnici. Verjetno so to preiskave, in ti bodo povedali vse tam. EA?? Samo kožni testi (no, verjetno si to že dala skoz) ne bolijo ne vem kako. Če boš pa imela kakšne druge preiskave, pa res ne vem. Jaz sem imela tam preiskave za astmo, pa se je vse dalo lepo preživeti. Sem mislila, da ti bom lahko več pomagala, pa sem bolj skromna z informacijami; ti kar pogumno pokliči, pa ti bodo vse razložili (vsaj upam).
|
|
|
|
RE: Bolnišnica na Golniku - alergološka ambul... 14.3.2006 21:39:30
|
|
|
|
k1
|
mama je šla prvič tja, pa so ji teste naredili in je šla isti dan domov. drugič pa je bila tam par dni in samo za info, tam si v svojih oblačilih (trenerki).
|
|
|
|
RE: Bolnišnica na Golniku - alergološka ambul... 14.3.2006 21:45:09
|
|
|
|
miševi
|
V svojih oblačilih si tam samo, če želiš. Bolnišničnega perila je dovolj. Ponavadi so v trenirki res tisti, ki se jih testira, saj jim drugače nič ni in se boljše počutijo, če se ne sprehajajo okoli v pižami. Čakalne dobe pa niso tako hudo dolge. Moja soseda je prišla na vrsto v 14 dnevih - za enodnevno testiranje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......