Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: BOLNIŠKI STALEŽ - NOSEČNOST 17.12.2012 21:15:42
|
|
|
|
Paštetka
|
Ponavadi je tako, da če si noseča in ti pogodba preteče, ti pač preteče. Si torej brezposelna. Če imaš pogodbe po en mesec, ne vem, zakaj bi te zaposlili naprej, če vedo, da te skoraj dve leti ne bo.
|
|
|
|
RE: BOLNIŠKI STALEŽ - NOSEČNOST 17.12.2012 21:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako agencije gledajo na take situacije? Nič lepše kot ostali delodajalci oz. verjetno še malo grše, ker te lahko zelo hitro nogirajo, ko postaneš "neuporaben" za njih. To je ta čudovita stran agencij in njihovih 1-mesečnih izkoriščevalskih pogodb ... Ko ti pogodba preteče, si žal brezposelna in še nič jim ne moreš za to. Mogoče imaš pa pogoje za nadomestilo od Zavoda za zaposlovanje? Preveri. &
|
|
|
|
RE: BOLNIŠKI STALEŽ - NOSEČNOST 17.12.2012 22:06:08
|
|
|
|
Linčy
|
Ja nažalost, res je tako pa še nč ne mormo nardit pr takšnih zadevah. Se bom pozanimala na Zavodu za zaposlovanje pa bomo vidl kak bo , druge ni. Hvala vam za odgovore
|
|
|
|
RE: BOLNIŠKI STALEŽ - NOSEČNOST 18.12.2012 8:28:38
|
|
|
|
Pigy
|
bila preko agencije s pogodbo na en mesec, sem zanosila in ko sem jih obvestila da sem na bolniški ker imam težave z nosečnostjo, sem takoj naslednji dan dobila pismo; da mi konc meseca ne podaljšajo pogodbe. sem imela pa srečo, da me je kolega zaposlil na svoje podjetje, tko je dobil refundacijo s strani države - no jaz sem bila do konca nosečnosti na bolniški. Če pa te možnosti ne bi imela, bi se pa prijavila na zavod in bi potem bila še naprej na bolniški. a ti pripada kej zavoda? 1 mesec moraš bit na zavodu potem greš lahko na bolniško in ti zavod miruje....sam si probaj potem uštimat bolniško do konca.
< Sporočilo je popravil Pigy -- 18.12.2012 8:30:20 >
|
|
|
|
RE: BOLNIŠKI STALEŽ - NOSEČNOST 21.12.2012 15:18:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdavljene. Bom se navezala kar na to temo, čeprav imam jaz drugačno vprašanje. Sem na bolniški že od sredine novembra in pred parimi dnevi sem dobila odločbo od komisije zzzs glede podaljšanja. Na tej odločbi med drugim tudi piše, da so en izvod poslali mojemu delodajalcu. Sedaj pa se me zanima, če moram jaz še nakdandno iti do zdravnika po bolniški list za delodajalca za ta mesec ali je ta odločba, ki so jo poslali delodajalcu dovolj? Kaj pa, če si v času bolniške odsotnosti na začasnem naslovu? In pa še to me zanima, če ima katera izkušnje z komisijo zzzs v času, ko je bila na bolniški v času nosečnosti? Na odločbi mi pač piše, da moram v času zadržanosti mirovati doma, vendar si srčno želim iti na kratek sprehod vsaj enkrat dnevno. To bom na naslednjem pregledu omenila ginekologinji, da mi bo odobrila gibanje, vendar me skrbi, da bi do takrat že nabasala na kakšno komisijo. Hvala za kakšnokoli mnenje in izkušnje ter lep pozdrav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?