Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolniška za čas zdravilišča 9.7.2008 7:59:25
|
|
|
|
Eca
|
Tvoj zdravnik ti lahko napiše bolniško (pokaže dobro voljo), vendar bolniška se nanaša nate in to pomeni (za moje pojme), da moraš biti doma oz. pri zdravniku oz. v bolnici. Vsekakor ne z otrokom nekje drugje. Mogoče bi bila boljša rešitev, da ti pediater napiše bolniško, saj v končni fazi se gre za otroka in ne za tvoje zdravje. Pa še to...če imaš v službi zavistne sodelavce ti lahko še kontrolo pošljejo zaradi bolniške (če je le ta napisana nate in ne na otroka). Lp, Eca
|
|
RE: Bolniška za čas zdravilišča 9.7.2008 8:12:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Pediater ti naj napiše za spremstvo. Razen če na to gledajo tako kot na bolnišnico - otrok ima oskrbo in starši ne dobijo bolniške zanj Sicer pa res dobra volja tvojega zdravnika. Lepo se imejta, upam, da bo H. kaj pomagala sprememba podnebja PS: Pa oglasi se kaj, saj veš kje
|
|
RE: Bolniška za čas zdravilišča 10.7.2008 12:39:21
|
|
|
|
ily
|
Po zakonu za ziher ne pripada, vem iz lastnih izkušenj, razen če se je kaj spremenilo v zadnjem letu in pol, v kar pa močno dvomim. Midve sva bile s Piko decembra 2006, tudi na Debelem rtiču. Me je pa njena P že takrat opozorila, ko mi je predlagala, da da vlogo na zavod za odobritev zdravljenja, da mi bolniške ne more dati, ker ne pripada. Ker tudi tam, če si ti z njo, bivanje nimaš plačano, moraš sama plačati pol penzion ali kar pač vzameš. Uspešno zdravljenje želim!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?