aezzy
|
ma pri nas je tako cudno vse skupaj. pojavil se je zelo nemiren spanec, predno zaspi se obraca pol ure, kot, da ne najde lege. zadnji mesec kaka na dva dni, se zraven zelo trudi, kaka tudi po uro. je ne boli, samo imam obcutek, kot, da nekaj stopa notri in ni trdo blato, ven pride mehko (???), ampak ne kot driska. poje se vedno dosti, sam obcutno manj, pase ji sladko, prej ni marala niti piskota razen ta dolgocasnih plazma. prebrala sem, da se dobi glsite preko bolezni umazanih rok (forum od tanc na MONu), in pojavili so se flekci na dlaneh in stopalih, afte sem ze odpravila, zadaha je tudi malo. vrocine sicer ni. edino kar govori, da niso gliste je to, da jih ne vidim ko jo previjam. ce sem prav razumela, se jih vidi v blatu ali ce razpres danko. ce jo boli trebuscek ne vem, samo ga pa veckrat grabi, kot, da jo ce jo vprasam pa rece, da ne. stara je 16,5m. se pa noro praska zadaj, sploh, ce lezi zvecer predno zaspi. tam kjer je plenica stisnjena skupaj nad ritko ima zelo vneto in rdece od praskanja, grozno izgleda, kot, da bi jo tepla s sibo! po sami odprtini se ne praska ce je brez plenice. v ZD ne bi sla, ker je res noro, vse je bolano, samo kaj mislite, ima smisel pregledati blato, glede na stanje??? hvala
|