|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boli me glava za umret...
29.4.2008 9:28:07   
Anonimen
Jz bom znorela... že od včeraj me boli glava. Pred spanjem sem vzela 2 lekadola, da sem sploh lahk spala.
Zjutraj sem se zbudila zarad glavobola. Sem spet vzela 2 lekadola. Pa me še vseen boli.

Kaj lahk nardim da me neha? Poleg tega da jem lekadole ko cukrčke (zaleže itak sam pol ure)?.
Šla sem tečt, pijem dovolj....
A obstaja kaka alternativna metoda?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boli me glava za umret...
29.4.2008 9:41:59   
tinkatonka
Meni pomaga da se uležem v temno sobo, zakopljem glavo pod kovtr in odspim. Pa veliko veliko vode moraš spit.

Pa lekadoli niso dovolj za hudo migreno. Če lahko vzameš kaj drugega, bo bolj pomagal kak Nalgesin ali pa Caffetin.

Upam da te glava hitro neha boleti.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 29.4.2008 9:42:08 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2008 9:49:09   
Anonimen
Pijem veliko.
Spanje ni pomagalo (kljub tabletam).

Doma imam samo lekadol... Ponavadi se izogibam tabletam... Zato tud nimam kaj močnejšega doma.

Bo mende treba prevedrit v temi današnji dan. user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2008 9:51:22   
lewinsky
Hej!
Uboga ti!Tudi jaz vem kaj so neznosni glavoboli.Meni je pomagal edino Ibuprofen 600 mg.Sam ga v lekarni ne dobiš brez recepta.
Ali pa če imaš koga da ti glavo kao zmasira-s prsti pritiskaš na mestu kjer čutiš najbolj hudo bolečino.No jaz si to sama delam,pa malo ublaži bolečine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2008 9:51:55   
Mišni
Skuhaj si turško kavo (ali pa pač kakšno kavo s kofeinom) in vanjo stisni limono.

Če ne gre za migreno, bi moralo delovat.

Če ne drugega, ti bo tako slabo, da boš na glavobol pozabila.user posted image

Ne, šalo na stran, to RES deluje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2008 9:56:17   
muška
lekadol ti pri hidem glavobolu ne bo pomagal. Bo treba vzet kaj močnejšega - žal

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2008 10:19:06   
čokoladka
predlog : stisni si limono in jo na eks popij potem pa pojdi v posteljo in malo oddremaj.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.4.2008 10:40:32   
toli
Meni včasih pomaga tuširanje nog od kolen navzdol z mrzlo vodo,to je tista Kneippova metoda zdravljenja z vodo.Js si velikokrat pomagam s tem.
Probaj,zgubit nimaš kaj.

"Iskrenost v prijateljstvu mi je tako sveta kot večni zakon."

(odgovor članu čokoladka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.4.2008 11:46:15   
vesel
Meni bolj pomaga Coldrex kot pa Lekadol.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu toli)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.4.2008 13:20:14   
alička
Meni pomaga: temna soba, postelja na glavi pa mrzla mokra brisača, res pa je da pred proceduro vzamem še aspirin migran.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.4.2008 13:22:57   
African queen
Meni pomaga le Nalgesin

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.4.2008 14:16:34   
Jessy
Isto se je meni zgodilo, zato sem pri prvem obisku osebne zdravnice to omenila in mi je zagotovila, da imam migreno. Napisala mi je recept za Imigran sprint, ki izredno hitro prime. Odkar jih imam, jih takoj ob prvi bolečini vzamem in se vsa stvar umiri.

Če pa že vstrajaš pri zdravilih brez recepta, ti pa vsekakor svetujem Nalgesin S, ki je tudi za migrene. Je nekoliko šibkejše od Imigrana.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.4.2008 20:50:09   
Anonimen
Hvala za nasvete.

Sem kasneje vzela še en nalgesin pa tud ni nič pomagal. Pol sem pa obupala nad tabletami.

Sem zatemnila sobo, in odspala cel dan. Šele ob 17.30 sem prišla k sebi.

Sicer pa glede na vse znake pa vse, pa se mi zdi da ni migrena (nisem še dohtarci nič omenjala, pač kolikor sem se pogovarjala z ljudmi).
Bom pa ob prvi prililki omenila, ker mi ni normalno, da se me lotevajo tako glavoboli. user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.4.2008 23:08:37   
Jessy
Matovilcica, tudi jaz sem bila prepričana, da nimam migrene. Ko sem zdravnici omenila, da me je glava bolela 24 ur in da mi kljuva v glavi, da me moti svetloba, smrdi hrana, mi je takoj rekla, da je to migrena.
Le omeni ji, ona bo najbolj vedela!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?