|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boli hudo boli
25.6.2007 21:08:45   
Anonimen
Nič ne rabite komentirat.Ne grajat ne šimfat ne ploskat.Le nekomu bi rada povedala ali napisala svojo situacijo.
Sem poročena imam dva otroka.Nekaj časa nazaj sem že pisala o tem,da si dopisujem z bivšim za katerega sem mislila nekoč,da sem ga končno prebolela,ker me je razočaral v dno duše nekoč.In zdaj in zdaj se zavedam,da ga nisem,da ga še imam rada.Da hrepenim po njem vsak dan bolj.Niso le maili tukaj so tudi sms-si vsak dan.Tukaj so slike in besede,ki nekoč mogoče niso toliko pomenile kot zdaj.Nočem razdret dveh familij hočem le eno noč z njim preživet še enkrat v življenju.Boli me,ko samo pomislim nanj boli me,ko mi piše skratka boli vedno bolj........user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boli hudo boli
25.6.2007 21:11:33   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hočem le eno noč z njim preživet še enkrat v življenju.

Torej kaj čakašuser posted image  Saj veš, kaj bi rada....

Vendar bodi previdna, ker se z eno nočjo ne bo končalo....Tako, da je razdiranje dveh družin že v naprej programirano.

To ni graja, to ni ploskanje....samo na glas razmišljam...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2007 21:19:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hočem le eno noč z njim preživet še enkrat v življenju.

Torej kaj čakašuser posted image  Saj veš, kaj bi rada....

In kaj boš z eno nočjo user posted image .

Lahko ti potrdi, da to ni to, kar se zdi v sms-ih.....

Lahko še poveča tvoje hrepenenje....in bo bolelo še bolj.

Lahko pa rečeš doživela sem in boš srečna do konca svojih dni. Ampak za to zadnje moraš biti kar faca.

ps. samo razmišljam o opcijah.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2007 21:26:22   
Anonimen
Pojma nimam,kaj naj ti napišem.V res težki situaciji si.Jaz bi se prepustila toku,naj te nosi.In vmes bi zares razmislila,ali se splača samo za eno noč na kocko posaviti dve družini.Jaz te ne obsojam,ker ti zagotovo ni lahko.Ampak razmisli.Ne kar brezglavo rinit nekam.In pogovori se z bivšim,da vidim,kaj si želi on.

Vse dobro ti želim!Pazi nase!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2007 21:35:54   
mamsi
Jaz pa pravim tako. Če se odločiš imeti družino, naredi vse zanjo in ne misli samo zase / nase. Ko si sam, ni tako pomembno, v kaj se spuščaš, ko pa imaš otroke, pa so na kocki njihova čustva, ki so prepuščena na milost in nemilost našim dejanjem. Prepričana sem, da imaš otroke raje kot bivšega, ali bolje, iluzije in hrepenenje po njem. Mar ni samo hrepenenje, te ni že enkrat prizadel, ga še nisi spoznala. Kajti, ko enkrat rečeš, saj en skok čez plot ni nič takega, je to že neka vrsta razmišljanja, ki ni naklonjena klasičnim družinskim vrednotam. To vodi v razpad družine.

Tudi če ne rabiš mnenja, ti ga napišem: Namesto o bivšem raje razmišljaj, zakaj si začela hoditi s svojim sedanjim partnerjem, in zakaj si z njim imela otroke. Kaj ljubiš na njem. Pomisli, kaj čutiš do njih, kaj ti je v tvoji družini najlepše, naštej si vse drobne in velike stvari, ki jih pri možu ceniš, stvari, ki jih pri otrocih obožuješ. Vsak dan večkrat pomisli na to, verjetno boš presenečena spoznala, kako zelo srečna si. Dvigni se na oblak in poglej svojo družino iz malo razdalje, ..., in potem pomisli, da to lahko izgubiš - zaradi nečesa, ki se je nekoč končalo z zlomljenim srcem, in se spet lahko tako konča. Trpela boš ti, posledično pa tudi tvoja družina - ki po tem ne bo nikoli več ista.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.6.2007 21:42:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamsi

Jaz pa pravim tako. Če se odločiš imeti družino, naredi vse zanjo in ne misli samo zase / nase. Ko si sam, ni tako pomembno, v kaj se spuščaš, ko pa imaš otroke, pa so na kocki njihova čustva, ki so prepuščena na milost in nemilost našim dejanjem. Prepričana sem, da imaš otroke raje kot bivšega, ali bolje, iluzije in hrepenenje po njem. Mar ni samo hrepenenje, te ni že enkrat prizadel, ga še nisi spoznala. Kajti, ko enkrat rečeš, saj en skok čez plot ni nič takega, je to že neka vrsta razmišljanja, ki ni naklonjena klasičnim družinskim vrednotam. To vodi v razpad družine.

Tudi če ne rabiš mnenja, ti ga napišem: Namesto o bivšem raje razmišljaj, zakaj si začela hoditi s svojim sedanjim partnerjem, in zakaj si z njim imela otroke. Kaj ljubiš na njem. Pomisli, kaj čutiš do njih, kaj ti je v tvoji družini najlepše, naštej si vse drobne in velike stvari, ki jih pri možu ceniš, stvari, ki jih pri otrocih obožuješ. Vsak dan večkrat pomisli na to, verjetno boš presenečena spoznala, kako zelo srečna si. Dvigni se na oblak in poglej svojo družino iz malo razdalje, ..., in potem pomisli, da to lahko izgubiš - zaradi nečesa, ki se je nekoč končalo z zlomljenim srcem, in se spet lahko tako konča. Trpela boš ti, posledično pa tudi tvoja družina - ki po tem ne bo nikoli več ista.

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mamsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2007 21:44:09   
šmarnica
.... in še bolj bo bolelo, če bo prišlo do "tiste" noči. Ker verjemi - ne bo se končalo le pri eni. In potem bo šele začelo zares boleti. Šele potem boš videla, čemu se lahko reče, da boli ne le duša temveč tudi telo. Bolelo bo do norosti - tega pa verjetno ne želiš. Zato zberi vse moči in se v svoje dobro odreci tej noči (in nočem, ki bodo sledile).

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2007 22:09:17   
Colt
S to eno nočjo boš uničila še tisti delček zdrave pameti ki ta moment drži dvoje familij stran od katastrofe. Je vredno?

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.6.2007 22:32:55   
jade1
Očitno te ni dovolj razočaral pa rabiš še eno porcijo user posted image
Ma bodi vsaj tolk ponosna, da mu ne daš užitka, da te še enkrat prizadane. Če bi te imel rad takrat bi bila verjetno z njim. Kaj pa zdaj hoče? Novo črtico nad posteljo?
Ma ni vredno, da izgubiš družino, prizadaneš moža in otroke zarad enga sexa. Raje to energijo usmeri v svojo družino in moža. Bivšega pa pusti pri miru.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2007 22:44:36   
Anonimen
Še bolj te bo bolelo, če pride do te noči... 

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.6.2007 1:12:06   
lelaval
Tukaj pa verjetno ne bo držal pregovor:enkrat ni nobenkrat. Po eni noči si ga boš želela vsako noč.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.6.2007 9:13:26   
Anonimen
Res razmisli. Sama sem bila v podobni situaciji, samo oba sva bila še brez otrok. Zdaj sva sicer poročena, ampak trpljenje, ki sva ga dala skozi, je bilo nepopisno. Na srečo se je dobro izteklo. Ampak kaj, če on stvari ne bo vzel tako resno kot ti? Si mogoče pomislila, da te lahko s čustvi in besedami zavaja? Mene je res imel rad, ampak svoji takratni punci je govoril čisto drugače kot meni. Z njo je planiral skupno bodočnost in jo je zapustil dva dni preden bi se moral vseliti k njej v stanovanje. Jaz pa sem mislila, da se je znjo že zdavnaj pogovoril in vse ve o nama! Igral je dvojno igro. Ena od naju je morala biti grdo prizadeta, bile pa sva obe, saj je še nekaj časa vlekel mučno situacijo. V tvojem primeru bi to pomenilo razpad družine in morda ostaneš prizadeta ti, brez ljubčka in moža. Je vredno? Nikoli. Razen če si prepričana, da ti mož v nobenem primeru ne prinaša potrebnega zadovoljstva v življenju in ne želiš biti z njim. Pošteno premisli še enkrat kaj ogrožaš. Pa otroci? Si jih predstavljaš brez očeta?

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.6.2007 9:37:52   
karmy
mogoče hrepeniš po nekom drugačnem... in mogoče on tudi isto... je pa tudi možnost da bosta pri tem oba razočarana... samo naredi kar ti hočeš.... user posted image srečno

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.6.2007 9:47:47   
snake
zaradi takšnih grejo dve familje v ku_ _ c...........!!!

razmišljaj malo bolj na to da te je hudo prizadel v dušo in malo manj na njega na splošno...te bo minila volja

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.6.2007 10:37:54   
Edvina
Anonimna, verjamem, da boli.. ko si nekaj/nekoga tako zelo želiš, pa si ne moreš kar 'vzeti'. Čustvom se pač ne da ukazovati.
Sama se boš morala odločiti, kaj Ti je bolj pomembno, bolj vredno.. 'za dobra stara vremena' ena noč z nekom, ki ga imaš še vedno rada, čeprav Te je nekoč, kot si se sama izrazila, prizadel v dno duše.. ali naprej življenje 'brez slabe' vesti z možem in otroci.
Zelo malo verjetno je, da bi lahko imela oboje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.6.2007 10:42:05   
Anonimen
pri eni noči sigurno ne bo ostalo in se bo nadaljevalo dokler nebo počilo s kakšne strani
Ni mi jasno enkrat te je že razočaral in se greš z njim spet zapletati, to ni ljubezen ampak bolezen
Govoriš, da te boli, mislim halooo, kaj te boli, pomisli kako bo bolelo tvoje otroke ko bodo zvedeli zakaj je njihova družina razpadla.
Pomoje bivšemu tipu tudi sama daješ povod za to in potem ko bo konec boš pa razočarana in boš pisala kaj sem naredila razdrla zakon pa še bivši me noče in boš spet čist konec.

Joj ne razumem takih ljudi zakaj si se poročila s tem možem, zakaj imaš otroke z njim pa valjda si pomislila prej na to. Sej se poročiš s človekom in imaš otroke z njim za to ker je on tisto kar si si vedno želela.

Men se smilijo tvoji otroci!

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
26.6.2007 10:59:41   
Anonimen
Eni pa prav iščete probleme.

Enkrat te je prizadel. Očitno si želiš da te še enkratuser posted image . Sam zdej ne bo sam tebe. Bo tud tvojega moža, dva majhna nič kriva sončka...

A je vrednouser posted image

In ja itak bo sam ena nočuser posted image -in pol bo vse super in boste srečno naprej živeli družinsko življenje.

Kaj more bit fajn v življenju če si znaš tko lagat in si zatiskat oči pred očitnim!

Zakon ni pravljica, starševstvo tud ne....za vse se je treba potrudit. In ne....ne moremo imeti vsega. Lahko izbereš svojo lastno sebičnost v prepričanju da boš potem srečna(čeprav dvomim da boš), ali pa si razčistiš v glavi kaj v življenju resnično hočeš in se tistega držiš.

In osebno mislim da on niti približno ne razmišlja tako romantično kot ti. In ne sanjari o takih stvareh kot ti. Verjetno samo o "mesenih užitkih". In na koncu boš spet prizadeta. Ker ti nekaj pričakuješ(velikooooo ljubezen), čeprav si tega nočeš priznat, on pa verjetno išče sam neki "novga" oz. "znanega" za popestritev. In ti si pač "ziher" stvar.

(odgovor članu Edvina)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
26.6.2007 11:16:32   
Rožica I
Verjetno res postavljaš stvari na kocko, zaradi bivšega.
Je možen tudi plan B- da se razideš s svojim možem in zaživiš z "bivšim srcelomilcem"? Je tip pripravljen na kaj takega? Dobit staro ljubezen spet v posteljo, ampak tokrat še z dvema otrokoma?
Če je, (in seveda, če svojega moža ne ljubiš kot je treba!), bi jaz še ta hip šla!
Samo za eno noč, ljubica, pa raje ne tvegaj! Občutek imam, da bi te šele potem bolelo!
Če bi te imel ta človek res rad, bi te pustil na miru, verjemi!

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.6.2007 11:27:44   
maliva
Trpela boš ti, posledično pa tudi tvoja družina - ki po tem ne bo nikoli več ista.

Moja mami je varala očeta.Jaz sem bila sicer odrasla (25 let), ko sem to ugotovila, ampak še sedaj nosim v sebi gnus, ki ga zaradi dobivanja z drugim moškim čutim do nje in mislim, da se ga nikoli ne bom znebila. Misliš, da je vredno, da te otroci gledajo z gnusom samo zato, da si ti potešena? Poglej skozi oči svojih otrok, kadar gre za takšne resne stvari.

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.6.2007 11:48:18   
snake
bravo maliva lepo si to napisala, se strinjamuser posted image

(odgovor članu maliva)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.6.2007 15:46:12   
Colt
Tista zares močna ljubezen....se včasih odraža tudi v dejanju, ko človeku enostavno daš slovo in ga pustiš odliti. Tista ki je probala, to ve.

Grega

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.6.2007 18:29:34   
Anonimen
Ja res me je prizadel takrat v dno duše ampak še vedno me zelo privlači.Še vedno imam občutek,da ga imam rada.Leta in leta ga nisem videla niti slišala o njem do nedavnega,ko sva se našla na netu.

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
26.6.2007 18:41:54   
Anonimen
Kaj če bi probala stike prekinit???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
26.6.2007 19:08:43   
Anonimen
Tista zares močna ljubezen....se včasih odraža tudi v dejanju, ko človeku enostavno daš slovo in ga pustiš odliti. Tista ki je probala, to ve.

Grega

Kako prekleto res je to.

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
26.6.2007 20:42:09   
Anonimen
Boli,boli
neka boli
duša ranjena
.........

Neda Ukraden

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

bla8

s (75%)

d (25%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!