|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolecine v zelodcu
10.7.2008 10:51:43   
Virtualna
Lep pozdrav vsem skupaj,

noseca sem 30 tednov in imam strasanske bolecine v predelu zelodca, naj omenim, da to ni kislina, temvec prava bolecina... Ponoci me je tako mocno bolelo, zbudila sem se cisto mokra od vseh teh bolecin, eno uro sem se sprehajala po stanovanju, v polsedecem polozaju poskusala zaspati nazaj, parkrat obiskala tudi wc, a nikakrsnih pozitivnih rezultatov user posted image . Zaradi strasanskih bolecin, me je partner odpeljal v bolnisnico, kjer so mi takoj naredili ctg user posted image  (pripeta sem bila dve uri nanj), vzeli so mi kri in vodo... z mojim user posted image  hvala Bogu ni bilo cisto nic narobe, srcni utrip cisto normalen, krvni rezultati in urin OK, tako da so me vsaj pomirili, da ta bolecina nima nikakrsne povezave z user posted image .
Dajte mi prosim povedat (ce se katera taka obstaja), kako in s cim naj si omilim te bolecine, nisem ravno pristas tablet v nosecnosti, zato mi dajte raje kak´ domac recept, pa tak bolj prirocen, ker ko te bolecina zbudi ob 1:30 zjutraj, ti nic drugega ne hodi po glavi, ampak samo to kako in s cim si najhitreje pomagati user posted image

Hvala vsem, ki boste odgovorile user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolecine v zelodcu
10.7.2008 10:56:46   
damjanaf
Pa je to sigurno želodec? Kaj pa če je ledvična bolečina?

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2008 11:00:33   
Anonimen
Oj, Virtualna.Najprej cestitam za puncek.A ime ze imas?

Glede zelodca pa,sem bila jaz na istem,se mi zdi da mi je tamala vanj butala,me je vcasih nevzdrzno bolel,lahko pa da si kaj prevec tezkega pojedla.
Pa saj bo preslo,vazn da je dojencek BPuser posted image user posted image user posted image za nadaljne tedneuser posted image .

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 10.7.2008 11:01:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2008 11:25:27   
Virtualna
Ma ne vem kaj bi to lahko bilo, mogoce user posted image  res s svojim delom telesa pritiska tako mocno na zelodec...ma bolecine so strasanske "jst sm mislila da me bo pobral"....

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2008 12:00:01   
N.SI
Tudi mene vsake toliko matra želodecuser posted image ... in takrat ne vem a bi ga masirala, ali bi se vlegla (v službi horizontalni položaj ni možem user posted image )... Mi pomaga, da manj jem, ker želodec počasneje prebavlja hrano, ker nanj pritiska user posted image  in zato prihaja do vnetij, kar se pa naprej odraža v bolečini. Je "normalno" za user posted image . Meni pomaga deci Donata, še bolj mi pa pomaga tabletka Rupurut (ne škoduje user posted image , ginekologinja celo priporočila). Se pa masiram s krožnimi gibi v predelu bolečin in mi je lažje...

Kaj drugega ne uporabljam.

Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2008 12:11:38   
Anonimen
Na žolčne kamne si pomislila? Ker jih imam tudi jaz, vm kratkem me čaka operacija. Lahko se pojavijo tudi med user posted image .

(odgovor članu N.SI)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?