Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bolecine v trebuhu v 6. tednu ??? 17.5.2005 21:01:18
|
|
|
|
lumpy
|
Ojla, punce Javljam se vam po dolgem casu, saj so mi dnevi kar prekratki. Veliko casa namrec prespim, ker sem tako utrujena, da spim popoldne, zvec er grem s kurami spat pa se vedno zjutraj tezko vstanem ( saj ,ce to spada k :nosecka:, je cist ok, a ne?) Imam pa eno vprasanje , ce ima katera kaj izkusenj. Se pravi pri ginekologu imam prvi pregled 02.06.2005 v 8 tednu nosecnosti, se pravi da sem sedaj priblizno v 6 tednu. Drugace sem pocutim kar ok, le utrujena sem zelo, muci pa me obcasno spikanje na desni strani, vcasih ze kar bolecina, ki se pojavi za nekaj sekund in izgine. Pa recimo cel dopoldne nic, popoldne pa kar nekajkrat... Kaj mislite? Je to normalno ali kakaen alarm? Zelim vam lep vecer :sloncek:
|
|
|
|
Bolecine v trebuhu v 6. tednu ??? 18.5.2005 21:14:43
|
|
|
|
TINEJA
|
pozdravljena lumpy, jaz sem v devetem tednu in tudi meni se je to in se občasno še dogaja. Baje, da je to normalno in da se razteza maternica. LP
|
|
|
|
Bolecine v trebuhu v 6. tednu ??? 18.5.2005 22:55:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Oi, lumpy, tudi jz sem v 6. tednu, sicer sem tudi malo bolj utrujena, spim tudi 9-10 ur dnevno in sem zjutraj taka, kot bi me povozil vlak. Tudi mene špika v spodnjem delu trebuha. Kakšen dan bolj kakšen dan pa nič. Baje je to normalno, če traja le po nekaj sekund, če pa te boli dalj časa, npr. eno uro močno, pa se obrni na g.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?