Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bolecina v jajcniku - panika? 25.8.2005 8:05:08
|
|
|
|
Tayda
|
Ta mesec sem :hudicek: dobila 22. namesto 25. Pa sem si mislila, ce ni nic ratal, je pa se boljs, da je prej prisla, bomo vsaj prej lahko spet pridni. V glavnem sem bila kar cool glede tega, da ni ratal (spet). Vceraj zvecer me je pa zacel tooooooooooooolk svinjsko bolet :zmeden: na levi strani spodaj, da se sama sebe nism smela pipnt, kaj sele kdo drug. Bolelo me je celo noc in me se zdaj, tko da v sluzbi kr skoz sedim. Naredila sem zjutraj tudi test BC, ker se mi je zdela ta bolecina nekaj novega in sem pomislila tudi na to, pa je bil negativen. Se pa bojim, da imam slucajno kaksno vnetje jajcnika in ker do sedaj se nisem imela cesa takega vas prosim, da mi pomagate in poveste, kako to izgleda. Prosim, da mi cimprej poveste, ce bi mogla k G, da se s sefom zmenim, da grem, ker danes dela G samo zjutraj. Hvala in za vsako eno :rozica:! lp
|
|
|
|
Bolecina v jajcniku - panika? 25.8.2005 8:08:41
|
|
|
|
pupika
|
Tayda jaz ti predlagam, da kar hitro stopiš do G. Kajti potem se lahko samo še kaj zakomplicira. Pa sporoči nam potem, kaj ti je G ugotovila. Vso srečo.
|
|
|
|
Bolecina v jajcniku - panika? 25.8.2005 8:17:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
Tayda!!!!!!!! Idi hutri do svojega G in se zmenita kaj je to.Da ne bi blo kaj hujšega iz tega.Nočem te strašit vendar vseen pojdi in poročaj kaj sta ugotovila. Ali,če ne boš šla ti priporočam doma danes popoldan kljub sončeku,ki spet ponovno sije se zavij v posteljo in malce počivaj na toplem,pa bo minilo. LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Bolecina v jajcniku - panika? 25.8.2005 8:22:53
|
|
|
|
Tayda
|
Mislite, da bi lahko bilo kaj zelo narobe? Boli me se vedno. lp in hvala
|
|
|
|
Bolecina v jajcniku - panika? 25.8.2005 8:29:28
|
|
|
|
pupika
|
Tayda lahko imaš kakšno vnetje, zapocane jajcevode, kakšno cisto, izvenmaternična nos. lahko pa tudi da ni nič hudega. Ne bi te rada strašila, samo tvoja G te bo še najbolj pomirila. Ti kar že danes pojdi do G in nam potem sporoči. :miska::miska::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.