|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolece prsi
6.2.2006 12:55:14   
pluton
Pozdravljene,
Imam eno vprasanje. Vsak mesec se mi dogaja da me prsi bolijo cca. od 5. dneva pred pricakovano user posted image sploh pa na desni strani imam obcutek da se mi ena žlezda malo bolj vname kot druga.
Ta mesec pa se me zacele boleti ze pred 3 dnevi kar pa pomeni se vsaj 11 dni pred pricakovano user posted image . Ker vsak mesec delava na user posted image  me zanima ali je mozno da se tako hitro pojavijo kaksni znaki ali ne. Sicer sva ta mesec tudi racunala lunino ovulacijo ki je pri meni 4. dan menstruacije. Ali mislite da lahko upam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolece prsi
6.2.2006 13:04:34   
Anonimen
Upaš lahko, ti pa povem, da mene vsak mesec že takoj po O začnejo bolet in me bolijo, dokler ne pride M. Zelo zoprno.

(odgovor članu pluton)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2006 13:04:54   
A_A
jaz imam boleče prsi že od O dalje

edini in zanesljiv znak nosečnosti je pozitiven test
vsi ostali znaki so lahko bodisi od user posted image , bodisi so sestavni del PMS-a
žal!

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu pluton)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2006 13:10:46   
pluton
No pa vidim torej da nisem edina. Kljub temu pa je hudic da si po tolikem cajtu delanja na user posted image cisto obcutljiv na bilo kaksne znake. Ta mesec me stalno v levem jajcniku spika pa ful imam vec izcedka kot ponavadi. Ampak tako kot vsak mesec je stalno upanje na zacetku meseca pol pa razocaranje na koncu in to je za znoret.
Takoj ko pride user posted image  naj bi poklicala svojega ginekologa in sla na ultrazvok prehodnosti jajcevodov. Zanimivo je to da se tukaj to dela preko ultrazvoka in ne z rentgenom (HSG). Upam da bo vse ok in da bova tudi midva kmalu zagledala user posted image

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2006 13:14:10   
lelaval
Če se ti vsak mesec pojavlja, je to znak PMS -a.
Jaz sem imela ful boleče prsi na začetku nosečnosti.

(odgovor članu pluton)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2006 13:23:25   
Anonimen
Hm... pri meni je pa ravno drugače. Vedno so me teden pred user posted image bolele prsi, ta mesec ko pa sva bila zelo pridna in delala na user posted image , me pa čisto nič ne bolijo, pa jutri naj bi jo NE dobilauser posted image . In še zelo suho nožnico imam.
Vsaka ima malo drugače, bo treba še kakšen dan, dva počakat in upam, da vam tudi jaz sporočim kakšno veselo novico o user posted image user posted image !

LP

< Sporočilo je popravil jjasna -- 6.2.2006 13:24:47 >

(odgovor članu pluton)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2006 13:27:18   
KODA
Tudi meni se to ponavlja od ovulacije dalje.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2006 14:11:41   
Monika79
hallo Pluton user posted image

Mene pa zanima, kako si si izračunala lunino ovulacijo? Kako se to izračuna? user posted image

Želim ti, da zagledaš user posted image  user posted image  in javi seveda user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2006 16:47:24   
pluton
Moni,
Jaz sem zelo dolgo casa iskala resitev na to vprasanje ker ti povsod pravijo da ti mora astrolog izracunat tocno pozicijo luna na tvoj rojstni dan. No potem se pa na enem forumu koncno nasla ceprav je bil link star in sem se morala drugace znajti. Najprej pejt na net in najdi nekje na netu link do luninega koledarja v katerem bos imela tocne ure in datume kdaj je polna luna, kdaj prazan. Trenutno ne najdem link, bi morala doma pogledat. No ko bos imela tocne podatke poglej za svoj datum rojstva (ce si slucajno letnik 1975 ti lahko jaz pogledam) npr. ce si rojena 22. septembra 1975 ob 12H in je bila polna luna 20. septembra 1975 ob 13H to pomeni da bos v letu 2006 pogledala kdaj je vsak mesec polna luna in ji pristela 2 dni ter 1 uro glede na to da si rojena 2 dni po polni luni. Ne pozabi vnesti pravi casovni pas.
Seveda ti ne morem povedati ce to na meni deluje ker sva ta mesec sele prvic lovila lunco. Vam povem cez nekaj dni!!!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2006 17:06:22   
*Karmen*
Pluton!

Res so boleče in občutljive prsi eden od znakov nosečnosti. Ampak kaj, ko prsi bolijo tudi med O. in po O. in pred M.... Vse punce, ki težko čakamo na user posted image , tako natančno spremljamo spremembe na svojem telesu, da včasih vse skupaj zgleda že kar bolno (pišem predvsem o sebi). Če bi pogledala v svojo bližnjo preteklost, bi lahko rekla, da sem bila skoraj vsak mesec user posted image  (vsaj kar se teh znakov tiče). Ampak žal je vsak mesec sledilo tudi razočaranje.

Zato ti svetujem, Pluton, da se pustiš prijetno presenetiti. Vzemi si čas za nas in za tale naš forum, pa za svojega srčka, na dvome o nosečnosti in o ne-nosečnosti pa malce pozabi in mogoče boš za letošnjega Valentina dobila najlepše darilo v svojem življenju. Iz vsega srca ti želim, da bi bila čimprej srečka user posted image . LP.

(odgovor članu pluton)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.2.2006 18:31:47   
borovnička
Pluton, no tako kot si ti opisala je bilo vedno pri meni, preden sem dobila user posted image  M. Od 4-5 dni pred user posted image  M, so me vedno prsi bolele, sploh v predelu pri podpazduhi. No in tako sem jo čakala 2 meseca in potem končno naredila test, ki je bil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Edino to se mi je zdelo čudno, da so me prsi začele bolet kmalu po zadnji user posted image  M in me bolijo še danes, ko smo stari 10t. Pa še ves čas sem imela občasne krče, podobne kot pred user posted image  M.

Mal počakaj, potem pa pojdi po test. Ziher je ziher! Me bomo pa pesti držale!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?